Çözüldü S24 çakma adaptör dokunmatiği etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar yan sanayi adaptör aldım yeni fakat şarjda kullanırken mesaj yazarken ve kaydırma yaparken dokunmatikte takılmalar ve klavyede ornegın A'ya bastıysam b ye basıyor. Şarjdan cıkardıgımdaysa hiçbir sorun kalmıyor. İadeye götürdüğümde de telefoncudan almıyor. Ne yapmalıyım? Cihaz S24.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yan sanayi adaptör veya kabloda bu sorun olması normal bir çözümü yok orijinal adaptör ve kablo kullanmanızı öneririm.

Veya Mcdodo, Ugreen gibi kaliteli adaptörler bakabilirsiniz onlar bir problem yaratıcağını sanmıyorum genellikle dediğiniz sorun "ucuz" adaptörlerde meydana geliyor.
Kesinlikle etkiler telefon elinde kalmadan şarj cihazını değiştirin

Babamın telefonunda da oluyordu galiba yüksek voltaj tarzı bir şey olduğunda dokunmatik kafayı yiyordu adaptör değiştirerek çözdük.

Yan sanayi adaptör veya kabloda bu sorun olması normal bir çözümü yok orijinal adaptör ve kablo kullanmanızı öneririm.

Veya Mcdodo, Ugreen gibi kaliteli adaptörler bakabilirsiniz onlar bir problem yaratıcağını sanmıyorum genellikle dediğiniz sorun "ucuz" adaptörlerde meydana geliyor.

Çözüm
Kesinlikle etkiler telefon elinde kalmadan şarj cihazını değiştirin
Hocam iade almıyor 10.sınıf öğrencisiyim 300tl para gitti başka para kalmadı ne yapacağım ya

Spigen almak için iade etcektim iademi almıyor dun aksam 8de aldım

İade almak zorundalar. Belki henüz teslim edildi görünmüyordur.
Adaptörün linkini eğer siteden aldıysanız. Elden bir yerden aldıysanız telefonunuzu o adaptörle şarja takıp gösterin nasıl saçmaladığını. Fİşini faturasını vs adıysanız iade almak zorundalar.

Hocam kutu bile vermediler ne yazık ki bugün diğerini goturdum almadı bunu verdi bu daha kötü

Hocam kutu bile vermediler ne yazık ki bugün diğerini goturdum almadı bunu verdi bu daha kötü
Hocam bazı hataları tekrarlamamak için bu tür şeyler insanın hayatında karşınına çıkabiliyor. 300 lirayla kurtardığınız için şanslısınız. Ama esnaf insan böyle yapmaz. Öğrencisiniz bir de. Yan sanayinin 300 tl olduğu nerede görülmüş. En kralı 300 350 lira şu anda internette. Resmen insan seviciler bazı esnaflar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…