Çözüldü S24 çakma adaptör dokunmatiği etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar yan sanayi adaptör aldım yeni fakat şarjda kullanırken mesaj yazarken ve kaydırma yaparken dokunmatikte takılmalar ve klavyede ornegın A'ya bastıysam b ye basıyor. Şarjdan cıkardıgımdaysa hiçbir sorun kalmıyor. İadeye götürdüğümde de telefoncudan almıyor. Ne yapmalıyım? Cihaz S24.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yan sanayi adaptör veya kabloda bu sorun olması normal bir çözümü yok orijinal adaptör ve kablo kullanmanızı öneririm.

Veya Mcdodo, Ugreen gibi kaliteli adaptörler bakabilirsiniz onlar bir problem yaratıcağını sanmıyorum genellikle dediğiniz sorun "ucuz" adaptörlerde meydana geliyor.
Çok doğru diyorsunuz hocam... babamla gideceğim birazdan ne diyecek bakalım

Hocam kutu bile vermediler ne yazık ki bugün diğerini goturdum almadı bunu verdi bu daha kötü

Kardeşim yanlış anlama ama 35k telefona verip mahalle telefoncusundan no name şarj aleti almak nasıl bir kafa anlamıyorum git bir Spigen al 250 TL'ye kafan rahat etsin

Kardeşim yanlış anlama ama 35k telefona verip mahalle telefoncusundan no name şarj aleti almak nasıl bir kafa anlamıyorum git bir Spigen al 250 TL'ye kafan rahat etsin
Kanka telefonu yd aldım zaten ayrıca şuanda ailecek ekonomimiz çokta iyi değil

Kanka telefonu yd aldım zaten ayrıca şuanda ailecek ekonomimiz çokta iyi değil
Dha akötüsü olup elindeki telefonu da garanti dışı bırakacak bir şekilde bozaiblirdiniz hocam. 300 TL esnaftaki isimsiz bir model yerine internette daha bilindik şeylere verin demek istedi aslında arkadaş.

Dha akötüsü olup elindeki telefonu da garanti dışı bırakacak bir şekilde bozaiblirdiniz hocam. 300 TL esnaftaki isimsiz bir model yerine internette daha bilindik şeylere verin demek istedi aslında arkadaş.
Arkadaş haklı lafım yok da durum ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…