S24 cihazından pili sağlığı 88 olan iPhone 14'e geçilir mi?

İnsan soğuyor malumunuz. Samsung benim gözümde kayıp etti.
23 serisi pişman edecek bir seri değil, iPhone 14'de pişman edecek bir cihaz değil. Ancak zoom ve yenileme hızı farkını hissedersiniz. Şahsen 60Hz 88 pilli bir cihaza geçmek yerine sıfır S23 ve ya 2. el S23 Ultra alırım.

İnsan soğuyor malumunuz. Samsung benim gözümde kayıp etti.

Neden böyle düşünüyorsunuz?

36-37 ya da iPhone 14-15 ile takas.

Yani kullandığınız cihazdan daha kötü ve kapalı kutu olan bir cihaza geçmek bence mantıksız. Bir de bataryası da ölü.

Yani kullandığınız cihazdan daha kötü ve kapalı kutu olan bir cihaza geçmek bence mantıksız. Bir de bataryası da ölü.
iOS ile bir problemim yok. Android ile de yok. Ancak şu an kullandığım cihazdan 'bir kullanıcı olarak' iPhone 14'ün daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kağıt üzerinde bu çok daha farklı elbette.

Bence böyle bir geçişe S23 serisinden bir ürünle yapın. Iphone 14 ile 13 neredeyse aynı o yüzden illa IOS derseniz, tasarım değişikliğinden dolayı ya 15 geçin ( gene dedüz Iphone modellerini önermiyorum ) ya da 13 bile yeterli olur, 14 ile 13 arasında fark yok denecek kadar yok gibi bişey (Apple kullanıcısıyım)

Yeni gelecek yazılım güncellemesi ile bir çok sorun ortadan kaldırılacak biraz bekleyin isterseniz.

Değil. Snapdragon versiyonu da sıkıntılı. Yazılımla ilgili problem var.

Yazılım güncellemesini bekleyebilirsiniz, beklemezseniz S23'e bakabilirsiniz.
Yeni gelecek güncelleme S24 ve S24+ için değil. Yerli ve yabancı tüm kaynaklar düzeltmeler için hep parantez içinde S24 Ultra için geçerli olduğunu yazmışlar.

@SerenadeFürNadia yeni demedim. Onlara da simdi olmasa da yakın zamanda gelecek. Ben önerimi yaptım hocam. Siz ne düşünüyorsunuz? S23'e bakacak mısınız?
Samsung'a güvensem beklerim, bir düşük modele geçmek de üzer insanı. Samsung güven vermediği için gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Takasa mı girsem, yeni bir şey mi alsam bilemiyorum. Elimdeki iyi telefon da gitti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…