S24 cihazından pili sağlığı 88 olan iPhone 14'e geçilir mi?

S24 serisi iPhone 15 serisi ile karşılaştırılan bir cihaz. Ben geçmemenizi öneririm.
Gelin görün ki kamera konusunda bırakın iPhone 15'i takasa verdiğim iPhone 12 cihazımdan kötü çekiyor. İnsan tabii ki performansının güzel olmasını, güncelleme desteğini seviyor ancak böyle bir firma nasıl olur da geçen seneki telefonundan bile kötü bir kamera ortaya çıkarır anlayamıyorum. Kağıt üzerinin yeterli olmadığını kullanıcı deneyimi olarak da yaşamış oldum. Bundan sonra Samsung'a güvenip ön sipariş oluşturur muyum, hayır.

@SerenadeFürNadia kamera performansında sıkıntı olduğuna veya güncelleme ile düzeltilmeyeceğine emin miyiz? Ben de S24 düşünüyordum da elimdeki yurt dışı 14 Pro'yu çıkarıp TR cihaza geçmek için iyi fırsattı fakat siz böyle diyorsanız 14 Pro'nun kamerası yanında çöp çıkmasın.

Değil. Snapdragon versiyonu da sıkıntılı. Yazılımla ilgili problem var.

Yazılım güncellemesini bekleyebilirsiniz, beklemezseniz S23'e bakabilirsiniz.
Exynos işlemcili tüm telefonlar kamerada aynı sensörü bile kullansa kötü fotoğraflar çekiyor youtubede bir çok karşılaştırma var.

Exynos işlemcili tüm telefonlar kamerada aynı sensörü bile kullansa kötü fotoğraflar çekiyor youtubede bir çok karşılaştırma var.
2400'de boyle bir problem yok. 2200'de vardı özellikle, 8 Gen 1'e göre kötüydü.

Ben sadece bir kullanan olarak, kendi deneyimlediğimi, okuduğumu ve öğrendiğimi yazıyorum. Adamlar S24 Ultra için güncelleme çıkarıyor base modeller için çıkarmıyor. Ha belki bir ara akıllarına gelir, çıkarırlar ve düzelir bilemem. En iyisi gidin mağazada kendiniz görün diyeceğim de, bunlar mağazada Amerika pazarı cihazı kullanıyordur herhalde

başka marka düşünürseniz huawei öneririm, özellikle kamera konusunda arada kaldığınız iki markadanda çok daha iyi.

Bu arada Samsung desteğe sordum telefonda kronik sorun yok sorununuz varsa teknik ekibimize yönlendireceğim dedi ben de ben cihaz sahibi değilim sadece bu sorunu duydum dedim. Siz bir şansınızı deneyin Samsung'a yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…