SerenadeFürNadia
Megapat
Konu Apple'a benzemekse çok yanlış yöndeler, onu söyleyebilirim. Benim sorunum basit aslında, kamera bildiğiniz kötü. Detay yok, bulanık, zaman zaman ışık iyi olmasına rağmen puslu çekmesi. Hatta geçen sanırım HDR ayarı yapamayıp kocaman yeşil şeyler çıkardı ekranda. Ucuz redmi telefonlar gibi. Belki onların bile son serisi daha iyi çekiyordur. iPhone'a benzemek istiyor ise renk konusunda değişiklik yapar maksimum. Ama genel kalitesinin bile benim eski iPhone 12 cihazımdan kötü olduğunu düşünüyorum ben.@rashnikko Hocam ben bir ytdeki adama şimdi yayında sordum haberin var mı diye. Şey dedi soluk çekmesinden bahsediyorsanız o her seri önceki seriye göre daha soluk çekiyor yani Apple'a benzemeye başladı dedi. Sizin sorununuz bu muydu?
Konu Apple'a benzemekse çok yanlış yöndeler, onu söyleyebilirim. Benim sorunum basit aslında, kamera bildiğiniz kötü. Detay yok, bulanık, zaman zaman ışık iyi olmasına rağmen puslu çekmesi. Hatta geçen sanırım HDR ayarı yapamayıp kocaman yeşil şeyler çıkardı ekranda. Ucuz Redmi telefonlar gibi. Belki onların bile son serisi daha iyi çekiyordur. IPhone'a benzemek istiyor ise renk konusunda değişiklik yapar maksimum. Ama genel kalitesinin bile benim eski iPhone 12 cihazımdan kötü olduğunu düşünüyorum ben.
Aman hocam, tövbe deyin. Umalım da yazılım ile çözsünler. Üniversite okumaya başka şehire gidiyorum uğraşamam göndermekle.Net bir şekilde anladım. İnşallah cihazınızda sorun vardır da yeni cihaz göndererek sizi kamera tatmin eder ve S24 serilerinde kamera sıkıntısı yoktur. Ama siz global de herkes sorun var diyor demişsiniz o zaman bilemeyeceğim.
tahmin ettiğim sorun varmış sizde ve ne yazık ki bildiğim kadarıyla bunu güncelleme ile de zor çözerler. kamera sizin için önemliyse başka bir marka düşünmelisiniz veya s23 alabilirsiniz. ama neden alt seriye geçesiniz ki samsungun hatası yüzünden? ben samsung sevmiyorum işlemcilerini kaliteli bulmuyorum ki gerçekten öyle zaten. ben şahsen tüm ekosistemim huawei olarak huawei tavsiye ederim. kulaklığına kadar her ürününü apple'a göre başarılı buluyorum. apple kullanan çoğu tanıdığımda simgeler vs. kayboluyordu özellikle güncelleme geldiğinde cihaz donup açılmıyordu uzun süre, huaweide yazılımsal sorun yaşamayacağını büyük oranda söyleyebilirim. ve evet dediğiniz gibi xiaominin son cihazları samsunga göre çok daha iyi çekiyorKonu Apple'a benzemekse çok yanlış yöndeler, onu söyleyebilirim. Benim sorunum basit aslında, kamera bildiğiniz kötü. Detay yok, bulanık, zaman zaman ışık iyi olmasına rağmen puslu çekmesi. Hatta geçen sanırım HDR ayarı yapamayıp kocaman yeşil şeyler çıkardı ekranda. Ucuz redmi telefonlar gibi. Belki onların bile son serisi daha iyi çekiyordur. iPhone'a benzemek istiyor ise renk konusunda değişiklik yapar maksimum. Ama genel kalitesinin bile benim eski iPhone 12 cihazımdan kötü olduğunu düşünüyorum ben.
Aman hocam, tövbe deyin. Umalım da yazılım ile çözsünler. Üniversite okumaya başka şehre gidiyorum uğraşamam göndermekle.
Sizce normal mi 9 başlık var 5'i benim telefonum için düzelmeyecek. Aynı sorunları ben de yaşıyorum.Güncelleme tüm S24 serisini kapsıyor. Evet Ultra modeli için gelecek şeyler var ancak bazı düzeltmeler düz modeller için de geçerli. Ek olarak bir güncelleme daha geleceği söyleniyor. İçinde Exynos 2200 bile olsa ISP kaynaklı bu kadar berbat çekmesinin imkanı yok. ISP konusunda Snapdragon'a göre geride olması berbat performans vereceği anlamına gelmez.
- Daha Parlak Arka Işık Çekimleri: Solgun fotoğraflara elveda deyin! Yüksek piksel modu artık parlak sahnelerde daha iyi denge ile parlıyor.
- Daha Net Metin Yakınlaştırmaları (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Yüksek büyütme oranlarında bile kristal netliğinde metinlerle her zamankinden daha yakına gelin.
- Ultra Akıcı Video (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Arka video kaydında anlarınızı çarpıcı netlik ve ayrıntılarla yakalayın.
- İç Mekan Portre Geliştirmeleri (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Daha parlak gölgeler, daha keskin yüzler - her seferinde mükemmel iç mekan portreleri.
- Fiesta: Renkler öne çıkıyor ve tatlar daha zengin, daha canlı yemek fotoğraflarıyla hayat buluyor.
- Gece Modu Büyüsü: Daha doğal görünen gece çekimleri için gelişmiş doygunluk ve beyaz dengesini deneyimleyin.
- DNG Gallery Zoom: Expert RAW uygulamasında yakınlaştırma yaparken iyileştirilmiş görüntü kalitesiyle fotoğraflarınızı daha da ayrıntılı bir şekilde keşfedin.
- Aksiyon Kahramanları (yalnızca Galaxy S24 Ultra): Arkadan aydınlatmalı koşullarda hızlı hareket eden nesneleri daha keskin odak ve daha net ayrıntılarla yakalayın.
- Nesneler Parlıyor (yalnızca Galaxy S24 Ultra): İnsanlar, çiçekler ve daha fazlası, fotoğraf modunda optimize edilmiş pozlama ve renk ifadesi ile hayat buluyor.
Normal değil. Samsung bir yerlerini koltuğa oturtup saf saf oturmuş gibi sanki. S24 serisi lansman öncesi yazılımla çalışıyor diye biliyorum. 2. düzeltme güncellemesi gelecekse bu doğruysa belki S24 modeli için asıl geliştirme o zaman olur. Bu arada kamera cidden çok kötüyse ve gelecek güncelleme bir şeyleri değiştirmezse 2. güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum. Exynos 2400 ISP konusunda rakibinden kötü olabilir ancak berbat değil. Kamera sensörleri S23 ile aynı. Ee saçmalık olur bu kadar kötü çekmesi. Ben arabanın farını çekmiştim örneğin gece modunda olabilir tam hatırlamıyorum araba farı kırmızıyken pembe çekmişti. Bunlar düzeltilmesi gereken şeyler ve muhtemelen düzeltilir. Yani öyle umuyorum.Sizce normal mi 9 başlık var 5'i benim telefonum için düzelmeyecek. Aynı sorunları ben de yaşıyorum.
Gerçekten ben de anlamıyorum. Eski karşılaştırmalara bakıyorum gayet güzel, detaylı, iyi renklendirilmiş, grain yok. Bu cihazda var, işlemede bir problem var sanıyorum ki. S23 serisi çekilen görüntüyü daha iyi işliyor sanırım. Ama her ne olursa olsun giriş-amiral gemisi bir telefon çıkarıyorsun. Deneyimin akıcı ve kutu çıkışı kabul edilebilir derecede olması lazım. Bunu test etmeleri lazımdı. Yakışmayan bir durum.Normal değil. Samsung bir yerlerini koltuğa oturtup saf saf oturmuş gibi sanki. S24 serisi lansman öncesi yazılımla çalışıyor diye biliyorum. 2. düzeltme güncellemesi gelecekse bu doğruysa belki S24 modeli için asıl geliştirme o zaman olur. Bu arada kamera cidden çok kötüyse ve gelecek güncelleme bir şeyleri değiştirmezse 2. güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum. Exynos 2400 ISP konusunda rakibinden kötü olabilir ancak berbat değil. Kamera sensörleri S23 ile aynı. Ee saçmalık olur bu kadar kötü çekmesi. Ben arabanın farını çekmiştim örneğin gece modunda olabilir tam hatırlamıyorum araba farı kırmızıyken pembe çekmişti. Bunlar düzeltilmesi gereken şeyler ve muhtemelen düzeltilir. Yani öyle umuyorum.