S24 depolamadaki diğer dosyalar nedir?

vatra82

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, S24 kullanıcısıyım. Ekte 2 adet fotoğraf yükledim. Birincide dahili depolamada okla gösterdiğim "diğer dosyalar" tam olarak nedir? 5 GB. A kadar yer kaplıyor. Bu boşaltılabiliyor mu?
2. konu ise yine ekte gönderdiğim WhatsApp veri yükü. Sent kısmı boş, sadece fotoğraf ve çok az video var ki videolar küçük az yer kaplıyor. Buna rağmen WhatsApp da 35.GB'a yakın veri nasıl oluyor? Bunu silme ya da boşaltma imkanımız var mı?
Önceki A24 chazımda bu denli yüksek veri yükü yoktu. Her iki konuda yardım rica ediyorum. Teşekkrüler.

Screenshot_20250309_214454_Settings.jpg

Screenshot_20250309_214747_Settings.jpg

Buyurunuz (başlığa takılma, içerik Türkçe geliyor): How to free up storage on WhatsApp | WhatsApp Help Center
teşekkürler fakat bu anlatıldığı şekilde sadece 200 mb lık sohbet içeriği silinebiliyor. ben hiç bir şekilde 35 gb.a yakın bir veri göremedin anlatılan bu menülerde. bu kadar büyük bir veri ne içeriyor bulamadım. yazdığım gibi whatsapp klasörlerimde bu kadar video yada foto yok. Sent kısımları da boş.

Şimdi aklıma geldi.
Sohbet yedekleri kısmına bakar mısın? Orada yedek boyutunu gösteriyor olması lazım. Belki yedek kısmı şişmiştir?

Diğer dosyalar kısmı sistem uygulamalarının ön bellekleri kapsıyor. WhatsApp üzerinde drive yedekleme kullanıyor musunuz? Belki onun yedekleme dosyaları bu kadar yer kaplıyordur.
selam, sistem uygulama ön bellekleri boşaltılabilir mi peki ? yada hiç ellememek mi lazım. bu arada whatsapp konusu için yedek menüsü bu ekteki şekilde. bir şey göremiyorum yada anlamadım. bunu boşaltmanın bir yolu var mıdır ? 35 gb. aşırı fazla bir veri. çok takıldım bu mevzuya.

WhatsApp screenshot.jpg

Şimdi aklıma geldi.
Sohbet yedekleri kısmına bakar mısın? Orada yedek boyutunu gösteriyor olması lazım. Belki yedek kısmı şişmiştir?
selam, sohbet yedeği kısmı 96 mb. yazıyor. hiç bir şekilde 35 gblık bir verinin göründüğü bir yer bulamadım ama cihazın uygulamalar menüsünden bakınca veri kısmıında halen 34,71 GB veri kullanılıyor yazıyor. çok acayip

Technopat Haberler

Geri
Yukarı