S24+ ekranda dikey çizgi çıktı

koeken

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3 ay önce aldığım ve her zaman kilif ve ekran koruyucu ile kullandigim Samsung S24+ model telefonumda ekranin örtasinda duz çizgiler oluşmaya başladı. Normalde çok zör belirleniyor, fakat açık siyah renkte bariz bir şekilde görünüyor. Sizce bu yazılımsal bir sörun mudur veya çözümü veya tavsiyeniz nedir ve son olarak garanti kapsamına kapsar mi?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240906_000814_Gallery.jpg
    Screenshot_20240906_000814_Gallery.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal o halde. Hasar

Hasar aldı mı? Garanti kabul etmeyebilir.
Herhangi bir çizik veya darbe yok sifir gibi.

Normal o halde. Hasar almış.
Fakat garanti kapsarmi çünkü düşme izi yok.

Merhaba, çok bekletmeden garanti kapsamından servise vermelisin.
Şuan samsung'dan randevu aldım, yarın bir samsung çalışanı adresimden telefonu teslim alıp incelemeye götürecek.

Merhaba, yaklaşık 3 ay önce aldığım ve her zaman kilif ve ekran koruyucu ile kullandigim Samsung S24+ model telefonumda ekranin örtasinda duz çizgiler oluşmaya başladı. Normalde çok zör belirleniyor, fakat açık siyah renkte bariz bir şekilde görünüyor. Sizce bu yazılımsal bir sörun mudur veya çözümü veya tavsiyeniz nedir ve son olarak garanti kapsamına kapsar mi?

Samsung servisinden randevu alıp, özel bir kuryeyle teslim alıp incelemeye gönderdiler ve ücretsiz olarak erkan değişimi yaptılar.

Ekran değişimi sonrası sorun devam etti, meğerse yazılım sörunuymuş. Reset sonrası düzeldi, fakat boş yere telefonum tamir gördü. sizçe konu burda kapanmalı mi?

Son düzenleme:
Hocam aynı sorun bende de ortaya çıktı ve yaklaşık bir ay oldu. Öğrenci olduğumdan ve telefona aşırı ihtiyacım olduğundan garanti işini biraz ertelemiştim. Yazılımsal bir sorun ise konuyu neredeyse 1 yıl önce açmışsınız bence çözülmüş olması gerekirdi. Kendi telefonumun fotoğrafını da bırakıyorum aşağıya.

IMG_20251201_213917.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı