S24 Exynos alınır mı?

Bütçe
34500

Bottom G

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba dostlar,

Tam olarak 34.000 TL bütçem var ve bu yüzden Galaxy S24 almaya karar verdim. Ancak Exynos işlemci konusu beni biraz düşündürüyor. Kullananlar varsa yorum yapabilir mi? Günlük kullanımda ısınma, performans düşüşü ya da batarya sorunları yaşanıyor mu?

Ayrıca selfie kamerası konusunda iPhone ile kıyaslandığında nasıl bir performans sunuyor? IPhone'lara yakın mı, yoksa ciddi bir fark hissediliyor mu?

"S25 bekle" demeden önce söyleyeyim: bütçem S25'e yetmiyor. Bu fiyata daha mantıklı bir alternatif varsa önerilerinizi açığım.

Şimdiden teşekkür ederim, iyi Sosyaller!

Günlük kullanımda Snapdragon'dan farkı yok, bataryası en fazla yarım saat farklılık gösterir. Aynı telefonu kullanıyorum ve memnunum.

Günlük kullanımda Snapdragon'dan farkı yok, bataryası en fazla yarım saat farklılık gösterir. Aynı telefonu kullanıyorum ve memnunum.

Hocam peki, selfie kamerası açısından nasıl? Memnun ediyor mu?

Günlük hayatta sorun çıkarmaz. Kamera olarak Samsung göze hitap etsin diye canlı yapar, Apple da ise doğaldır.

Exynos sorun çıkarmaz ama biraz üstte Honor 400 Pro varken S24 alınmaz açıkçası. Hatta S24 Fe bile daha mantıklı olabiliyor bazı açılardan.

Günlük kullanım için bence exnyos işlemci gayet başarılı exnyos işlemcili Samsung'lar fotograf ve video kalitesinde Snapdragon'un önüne geçiyor çok çok az farkla. Bataryası az-ortalama ekran suresi için yeterli ama çok fazla telefona bakarsanız yetmeyebilir.

Exynos sorun çıkarmaz ama biraz üstte Honor 400 Pro varken S24 alınmaz açıkçası. Hatta S24 FE bile daha mantıklı olabiliyor bazı açılardan.

Günümüzde hala server kayıt devam ediyorsa S23 ultrada alabilirim, ama desteği bitecek diyorlar uzun ömürlü bir şey istiyorum. Sizce bu daha mı mantıklı?

S24'e exynos islemci yakismiyor bence ama alinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…