S24 FE 128 GB mi 256 GB mi?

Bütçe
25000

MoonMp4

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle iyi bayramlar herkese. Karne hediyesi olarak ailem bana telefon alacak. Ben de her yerde görüyordum S24 FE'yi ama 128 GB alacaktım. Sonra araştırdım, UFS diye bir şey varmış. Birinde 3.1, diğerinde 4.0'dı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam 'HB' sitesinde 500 TL oynuyordu aralarında. Sizce hangisi mantıklı?

Kriterlerim şöyle: Sosyal medyada dolaşıyorum; TikTok, Instagram, Twitter gibi. Oyun oynarsam belki nadir, öyle PUBG gibi oyunlar değil, klasik oyunlar. Belki 1 saat, belki haftada 3–4 kere. Dışarı gezmeye gittiğimde fotoğraf çekmeyi severim; orta çekerim diyelim. Kriterlerim bu kadar. Telefonu bayağı bir kullanmayı düşünüyorum, 4 sene belki de 5–6. O yüzden 128 mi, 256 mı kararsız kaldım. Bir de UFS'yi görünce sizlere danışmak istedim. Bir de 8 GB RAM kaç sene daha idare eder? Onu da bildirirseniz sevinirim.

Herkese hayırlı pazarlar, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SD kart desteği yok zaten, UFS farkı da var dediğiniz gibi. Farka değer, bazen 23-25k civarına düşüyor 256 GB modeli, bekleyebilirsiniz.

SD kart desteği yok zaten, UFS farkı da var dediğiniz gibi. Farka değer, bazen 23-25k civarına düşüyor 256 GB modeli, bekleyebilirsiniz.

Hangi siteden almak mantıklı acaba kuralları da bılmıyorum sıte ısmı verılıyor mu ama HB olan mı t ile başlayan olandan almak mı mantıklı bir de 128 GB ile 256 arasında niye cok az fark var acaba hatta bazı yerlerde 128 GB daha pahalı.

Öncelikle iyi bayramlar herkese. Karne hediyesi olarak ailem bana telefon alacak. Ben de her yerde görüyordum S24 FE'yi ama 128 GB alacaktım. Sonra araştırdım, UFS diye bir şey varmış. Birinde 3.1, diğerinde 4.0'dı sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam 'HB' sitesinde 500 TL oynuyordu aralarında. Sizce hangisi mantıklı?

Kriterlerim şöyle: Sosyal medyada dolaşıyorum; TikTok, Instagram, Twitter gibi. Oyun oynarsam belki nadir, öyle PUBG gibi oyunlar değil, klasik oyunlar. Belki 1 saat, belki haftada 3–4 kere. Dışarı gezmeye gittiğimde fotoğraf çekmeyi severim; orta çekerim diyelim. Kriterlerim bu kadar. Telefonu bayağı bir kullanmayı düşünüyorum, 4 sene belki de 5–6. o yüzden 128 mi, 256 mı kararsız kaldım. Bir de UFS'yi görünce sizlere danışmak istedim. bir de 8 GB RAM kaç sene daha idare eder? Onu da bildirirseniz sevinirim.

Herkese hayırlı pazarlar, teşekkürler.

256 alman daha iyi olacaktır.

Hangi siteden almak mantıklı acaba kuralları da bılmıyorum sıte ısmı verılıyor mu ama HB olan mı T ile başlayan olandan almak mı mantıklı bir de 128 GB ile 256 arasında niye cok az fark var acaba hatta bazı yerlerde 128 GB daha pahalı.
Site ismi vermek yasak değil, genelde telefonları en güvenilir ve ucuz olarak HB'da, N11'de ya da Amazon'da bulabiliyorsunuz. Bu üçünde görüyorum genelde telefonların en ucuz fiyatlarıyla. Güvenilirlik sırası olarak Amazon>HB>N11 diyebilirim genel olarak. Trendyol, Pazarama gibi yerlerde en ucuza oralardan da alabilirsiniz eğer satıcı sorunlu değilse. Sadece PTTAVM'den kaçınsanız biraz iyi olur.

Fiyat listelemek için Akakçe kullanabilirsiniz.

Hocam Epey - her şeyi karşılaştır da tüm özellikleri ve fiyatları bulabilirsiniz.

Bunu da alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam Epey - her şeyi karşılaştır da tüm özellikleri ve fiyatları bulabilirsiniz.

Bunu da alabilirsiniz.

Aslında Samsung benim için biraz daha ön planda daha uzun vadede kullanmak istiyorum Honor hiç kullanmadım biraz ön yargım bu yüzden olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı