P PARSS92 Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 S24 FE 256 26300 N11'de var. Sahibinden de 22 bine 2.el 2 haftalık buldum. Sizce hangisini almak mantıklı?
S24 FE 256 26300 N11'de var. Sahibinden de 22 bine 2.el 2 haftalık buldum. Sizce hangisini almak mantıklı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Sahibindeki güvenilir satıcıysa iyi fiyat.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 9 Mart 2025 #3 PARSS92 dedi: S24 FE 256 26300 N11'de var. Sahibinden de 22 bine 2.el 2 haftalık buldum. Sizce hangisini almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Satıcı sağlamsa neden alınmasın 22K güzel fiyat.
PARSS92 dedi: S24 FE 256 26300 N11'de var. Sahibinden de 22 bine 2.el 2 haftalık buldum. Sizce hangisini almak mantıklı? Genişletmek için tıkla... Satıcı sağlamsa neden alınmasın 22K güzel fiyat.
P PARSS92 Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 Burak Karabal dedi: Satıcı sağlamsa neden alınmasın 22K güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Yuz yüze alacağım kutu fatura mevcut Yani herhangi bir sorunla karşılaşmam herhalde
Burak Karabal dedi: Satıcı sağlamsa neden alınmasın 22K güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Yuz yüze alacağım kutu fatura mevcut Yani herhangi bir sorunla karşılaşmam herhalde
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 9 Mart 2025 #5 PARSS92 dedi: Yuz yüze alacağım kutu fatura mevcut. Yani herhangi bir sorunla karşılaşmam herhalde. Genişletmek için tıkla... Alışverişi siz yapacaksanız sonuçta nasıl bir izlenim verdiğini tam bilemeyiz ama dediğinize göre bir sıkıntı yok. Hayırlısı olsun.
PARSS92 dedi: Yuz yüze alacağım kutu fatura mevcut. Yani herhangi bir sorunla karşılaşmam herhalde. Genişletmek için tıkla... Alışverişi siz yapacaksanız sonuçta nasıl bir izlenim verdiğini tam bilemeyiz ama dediğinize göre bir sıkıntı yok. Hayırlısı olsun.
P PARSS92 Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 Burak Karabal dedi: Alışverişi siz yapacaksanız sonuçta nasıl bir izlenim verdiğini tam bilemeyiz ama dediğinize göre bir sıkıntı yok. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Sadece ilk defa alacağım 2.el yani şunu yapabilir mi karşı taraf bi kaç bu tarz şey okumuştum aldıktan sonra çalındı kaydı açabilir mi telefona
Burak Karabal dedi: Alışverişi siz yapacaksanız sonuçta nasıl bir izlenim verdiğini tam bilemeyiz ama dediğinize göre bir sıkıntı yok. Hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Sadece ilk defa alacağım 2.el yani şunu yapabilir mi karşı taraf bi kaç bu tarz şey okumuştum aldıktan sonra çalındı kaydı açabilir mi telefona
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 9 Mart 2025 #7 PARSS92 dedi: Sadece ilk defa alacağım 2.el yani şunu yapabilir mi karşı taraf birkaç bu tarz şey okumuştum aldıktan sonra çalındı kaydı açabilir mi telefona. Genişletmek için tıkla... Sözleşme yapın alırken kağıt üzerinden örnek olarak şu marka şu model şu IMEI üzerinde kayıtlı telefonu X kişiden y kişi satın alıyor gibisinden.
PARSS92 dedi: Sadece ilk defa alacağım 2.el yani şunu yapabilir mi karşı taraf birkaç bu tarz şey okumuştum aldıktan sonra çalındı kaydı açabilir mi telefona. Genişletmek için tıkla... Sözleşme yapın alırken kağıt üzerinden örnek olarak şu marka şu model şu IMEI üzerinde kayıtlı telefonu X kişiden y kişi satın alıyor gibisinden.
P PARSS92 Femtopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #8 Burak Karabal dedi: Sözleşme yapın alırken kağıt üzerinden örnek olarak şu marka şu model şu IMEI üzerinde kayıtlı telefonu X kişiden y kişi satın alıyor gibisinden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilginlendirme için
Burak Karabal dedi: Sözleşme yapın alırken kağıt üzerinden örnek olarak şu marka şu model şu IMEI üzerinde kayıtlı telefonu X kişiden y kişi satın alıyor gibisinden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilginlendirme için
Xergeon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #9 IMEI'sini e-devlet üzerinden de sorgulayabilirsiniz, buluştuğunuz zaman yapmakta fayda var.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 9 Mart 2025 #10 PARSS92 dedi: Teşekkürler bilginlendirme için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.