Herkese hayırlı ramazanlar. S24 FE cihazını aldım ama şebeke ayarlarından 5G seçemiyorum. Sadece 4.5 g var ayrıca Turkcell üzerinden aktif etmeye çalıştığımda cihazınız uyumlu değil diyor bilgisi olan var mı? Ya da kullanabilen? 5G desteği var yazıyor ama yok mu? Acaba. Müşteri hizmetleri 5G çekmeyen bir yerdeysem göremeyeceğimi söyledi ama diğer Android telefonlarda eğer yoksa bile seçebiliyorsunuz? Aydınlatacak biri var mı? Teşekkür ederim.
SIM kartınız desteklemiyor olabilir. Operatörünüz ile görüşerek yeni nesil bir SIM kart alırsanız çözülecektir. Ben güncel olarak kullanabiliyorum. (Türk Telekom kullanıyorum)
SIM kartınız desteklemiyor olabilir. Operatörünüz ile görüşerek yeni nesil bir SIM kart alırsanız çözülecektir. Ben güncel olarak kullanabiliyorum. (Türk Telekom kullanıyorum)
Hocam SIM kart destekliyor diye biliyorum geçtiğimiz eylül ayında değiştirmiştim çünkü. Telefon destekliyorsa sorun değil SIM değiştirilir en kötü kapsama alanında değilim diye görmüyor olabilir miyim? İstanbul havalimanında tekrar deneyeceğim şu an İstanbul dışındayım.
Bu konumda nasıl csc değişikliği ile 5G özelliğimizi aktif edebileceğinizi anlatıyorum. Not: Cihazımızın 5G destekli olduğuna emin olmakta fayda var yoksa işe yaramaz. Öncelikle SamFw tool'una ihtiyacımız var bunu indiriyoruz (download link en aşağıda). Cihazımızda USB hata ayıklamasını aktif...