3-4 Mayıs gibi telefon alacağım. Uzun zamandır Xiaomi kullanıyorum ve Xiaomi'den başka bir marka kullanmak istiyorum artık çünkü MIUI'dan çok çektim. Samsung almayı düşünüyorum.
S24 FE dikkatimi çekti. O fiyat bandında daha iyi telefon bulabilir miyim bilmiyorum ama yine de sormak istiyorum. S24 FE alsam pişman olur muyum?
Telefonu mağazada inceledim. Gerçekten güzel cihaz ama 6.7 inç biraz büyük geldi gözüme. Ekran çerçeve oranı falan önemli değil. S24 ün boyutu daha hoş geliyor insana. Sizce sıfıra yakın bir S23 mü almalıyım yoksa S24 FE den devam mı
S24 FE daha çok güncelleme alacak hocam, S23 çıktığında 4 Android verileceği söylendi. Ekran boyutuna alışırım dersen devam et hem sıfır almış olacaksın.
Telefonu mağazada inceledim. Gerçekten güzel cihaz ama 6.7 inç biraz büyük geldi gözüme. Ekran çerçeve oranı falan önemli değil. S24'ün boyutu daha hoş geliyor insana. Sizce sıfıra yakın bir S23 mü almalıyım yoksa S24 FEden devam mı?
S24 FE S23ten daha iyi batarya, işlemci ve daha uzun güncelleme sunuyor. Ek olarak soğutma için daha verimli. Hem S23 artık 3 senelik işlemci kullanıyor, 2 Android hakkı kaldı. Şahsen S24 FE öneririm, daha iyi durumda.
Telefonu mağazada inceledim. Gerçekten güzel cihaz ama 6.7 inç biraz büyük geldi gözüme. Ekran çerçeve oranı falan önemli değil. S24 ün boyutu daha hoş geliyor insana. Sizce sıfıra yakın bir S23 mü almalıyım yoksa S24 FE den devam mı
S24 FE S23ten daha iyi batarya, işlemci ve daha uzun güncelleme sunuyor. Ek olarak soğutma için daha verimli. Hem S23 artık 3 senelik işlemci kullanıyor, 2 Android hakkı kaldı. Şahsen S24 FE öneririm, daha iyi durumda.