S24 FE alınır mı?

Bütçe
22000

xKayr06

Centipat
Daha fazla  
3 gün içinde Samsung S24 FE almayı planlıyorum. Bütçem yaklaşık 22.000 TL. Aslında iPhone 13 yerine bu cihazı tercih ediyorum. Ancak S24 FE'de beni rahatsız eden bazı noktalar var:

• Geniş açılı kamerada 60 FPS video kaydı olmaması. Bu benim için önemli çünkü genelde videolarımı 0.5X (geniş açı) modunda çekiyorum.
  • Hafıza kartı desteğinin bulunmaması.

Ek olarak bir sorum var:
Google One aboneliğim mevcut. IPhone'daki gibi, fotoğrafları telefonun belleğine kaydetmeden doğrudan Google Fotoğraflar'a yedeklemek mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Bataryası dışında 10 numara telefon.

Maalesef. S23FE'ye geldi ama S24FE'ye gelmedi diye biliyorum, en yakın zamanda gelir.

Tamam sağ olun zaten okuduğum mesajlara göre aynı gün içinde S22 ve S23FE ye gelmiş yarin veya hafta sonu gelir inşallah

Tamam sağ olun zaten okuduğum mesajlara göre aynı gün içinde S22 ve S23FE ye gelmiş yarin veya hafta sonu gelir inşallah

Hafta sonu dağıtmıyorlar yarın gelip gelmemesi muamma denebilir. Samsung sabır deniyor S24FE kullananlara karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…