Ramazan ilker Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.261 Çözümler 6 15 Aralık 2024 #2 Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Suan en mantikli cihazlardan birisi Amazon tarzi yerlerde 25'e kadar dusmustu indirimlerde bilginiz olsun.
Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Suan en mantikli cihazlardan birisi Amazon tarzi yerlerde 25'e kadar dusmustu indirimlerde bilginiz olsun.
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Aralık 2024 #3 Yazın fiyatini bilemeyiz şu an için bakılır.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 Evet fiyatına değer bir model ve iyi bir cihaz. Yaza alınacak cihaz için de şimdi konu açılmaz.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 15 Aralık 2024 #5 Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynuyorsan PUBG de 90 FPS veriyor ekran tazeleme hızı 120Hz.
Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun oynuyorsan PUBG de 90 FPS veriyor ekran tazeleme hızı 120Hz.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 15 Aralık 2024 #6 Yaza doğru alacaksan mantıklı olarak para biriktir düz modellerden al. S23 veya S24. FE kırpılmış cihaz olduğu için uzun ömürlü olmaz ve mantıksız değmez.
Yaza doğru alacaksan mantıklı olarak para biriktir düz modellerden al. S23 veya S24. FE kırpılmış cihaz olduğu için uzun ömürlü olmaz ve mantıksız değmez.
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 15 Aralık 2024 #7 Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır da yaza kadar fiyat artar mı uçar mı bilemezsin. Şuan fiyatı çok uygun. Kaçırma. Yaza alacaksan biraz daha biriktir daha güzel modellerden al.
Ramazan ilker dedi: Yaza doğru bu telefonu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Alınır da yaza kadar fiyat artar mı uçar mı bilemezsin. Şuan fiyatı çok uygun. Kaçırma. Yaza alacaksan biraz daha biriktir daha güzel modellerden al.