S24 FE bataryası hızlı bitiyor

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Daha dün S24 FE aldım ve bataryası bir tık hızlı bitiyor gibi geldi, sizce normal mi? Bir süre aonra düzelir mi ve şarjı ne kadar etmeliyim yüzde 80 üstü etmeli miyim?

S24 FE var bende de. Bir problem göremedim ben. Sabah 7.30 gibi 100 sarjla çıkıp 8 gibi evde oluyorum 10 veya 5 kalıyor genelde.

S24 FE var bende de. Bir problem göremedim ben. Sabah 7.30 gibi 100 sarjla çıkıp 8 gibi evde oluyorum 10 veya 5 kalıyor genelde.

Yani öyle hocam da ben aşırı fazla dikkat ediyorum batarya konusunda ondan bana fazla gelmiş olabikir malum S21 FEden geçtim ben.

Yani öyle hocam da ben aşırı fazla dikkat ediyorum batarya konusunda ondan bana fazla gelmiş olabikir malum S21 FEden geçtim ben.
Bilmiyorum bana normal geldi. Normalde low-end bir cihaz kullanıyordum. Red mi Note 10 5G. S23'le arasında kalıp Batarya sebebiyle bunu aldım.

Bilmiyorum bana normal geldi. Normalde Low-end bir cihaz kullanıyordum. Redmi Note 10 5G. S23'le arasında kalıp batarya sebebiyle bunu aldım.

İyi yapmışsınız hovam bence bayağı iyi S24 FE.

Daha dün S24 FE aldım ve bataryası bir tık hızlı bitiyor gibi geldi, sizce normal mi? Bir süre aonra düzelir mi ve şarjı ne kadar etmeliyim yüzde 80 üstü etmeli miyim?

Kullandıkça optimize hale geliyor bir süre sonra alışırsınız muhtemelen günümüzde telefonlar 1 günü zor çıkarıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…