S24 FE bir anda çok ısınmaya başladı

681644

Decapat
Daha fazla  
S24 FE telefonumda birkaç gün öncesine kadar gram ısınma yoktu, şimdi ise termik santrale döndü telefon. Bunun sebebi ne olabilir?
Hava sıcaklığı ile alakasız bir ısınma

S24 FE telefonumda birkaç gün öncesine kadar gram ısınma yoktu, şimdi ise termik santrale döndü telefon. Bunun sebebi ne olabilir?
Hava sıcaklığı ile alakasız bir ısınma.

Hava sıcaklığından bağımsız olarak güncelleme, kullanım şekli, arka plan uygulamaları, mobil veri, VPN kullanımı vs. olabilir.

Telefonu hiç düşürdünüz mü?
Düştü ama o kadar darbe alacak kadar değil

Hava sıcaklığından bağımsız olarak güncelleme, kullanım şekli, arka plan uygulamaları, mobil veri, VPN kullanımı vs. olabilir.
VPN kullanmaya başladım son birkaç gündür. Isınmaya etkisi olur mu?

Güncelleme yaptın mı ya da bir uygulama yükledin mi?
Roblox yüklemek için TapTap adında bir uygulama yükledim googleden ona el olarak vpn ve cloudflare warp

Düştü ama o kadar darbe alacak kadar değil.

VPN kullanmaya başladım son birkaç gündür. Isınmaya etkisi olur mu?

Roblox yüklemek için taptap adında bir uygulama yükledim Google'dan ona el olarak VPN ve Cloudflare WARP.

VPN normalden fazla kullanıma sebep olacağından dolayı ısınma yapması muhtemeldir.

Telefon robloxu oyun olarak algılamıyor yaklaşık 50fps civarı veriyor (hissettiğim kadarıyla) ve çok ısınıyor sebebi nedir? Eski Note 10 cihazımda bile gram kasma donma ısınma olmadan oynuyordum

Ve ısınma sorunu hard reset atsam geçer mi?

Hard reset atabilirsin. Bir miktar faydası olur. Isınma sorunu bende de mevcut. Eskiden ısınmayan telefon 1 haftadır el yakacak şekilde ısınıyor. Oyun oynamadığım halde bu şekilde. Forumda gezerken bile üst çerçeve sıcak. Sorun One UI kaynaklı bence. Hard reseti ve yazılımı tekrar flashlamayı denedim ancak sorun çözülmedi.

Hard reset atabilirsin. Bir miktar faydası olur. Isınma sorunu bende de mevcut. Eskiden ısınmayan telefon 1 haftadır el yakacak şekilde ısınıyor. Oyun oynamadığım halde bu şekilde. Forumda gezerken bile üst çerçeve sıcak. Sorun One UI kaynaklı bence. Hard reseti ve yazılımı tekrar flashlamayı denedim ancak sorun çözülmedi.
One UI kaynakli degil. Exynos kaynakli. Ben S23 kullaniyorum ve oyun oynarken bile isinmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı