Alpha.py Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #11 Andreas Rönnberg dedi: One UI kaynakli degil. Exynos kaynakli. Ben S23 kullanıyorum ve oyun oynarken bile isinmiyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Geekbench puanı da düştü telefonun. One Ui7 öncesi yaptığım testlerde S24+ a yakın puan verirken şu an S23'ün altında bir puan veriyor.
Andreas Rönnberg dedi: One UI kaynakli degil. Exynos kaynakli. Ben S23 kullanıyorum ve oyun oynarken bile isinmiyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Geekbench puanı da düştü telefonun. One Ui7 öncesi yaptığım testlerde S24+ a yakın puan verirken şu an S23'ün altında bir puan veriyor.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.607 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #12 Alpha.py dedi: Olabilir. Geekbench puanı da düştü telefonun. One Ui7 öncesi yaptığım testlerde S24+ a yakın puan verirken şu an S23'ün altında bir puan veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukseltme yaparsan bence bir daha Exynoslu Samsung alma. Onermiyorum.
Alpha.py dedi: Olabilir. Geekbench puanı da düştü telefonun. One Ui7 öncesi yaptığım testlerde S24+ a yakın puan verirken şu an S23'ün altında bir puan veriyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukseltme yaparsan bence bir daha Exynoslu Samsung alma. Onermiyorum.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.558 Makaleler 5 Çözümler 274 25 Mayıs 2025 #13 Taptap yüzünden yüksek ihtimalle, silin. Arkada devasa işlemler yürütüyor. Aslında güvenli ama hiç uykuya geçmiyor.
Taptap yüzünden yüksek ihtimalle, silin. Arkada devasa işlemler yürütüyor. Aslında güvenli ama hiç uykuya geçmiyor.