S24 FE Brawl Stars performansı nasıl olur?

Hocam Brawl Stars oynayan var mı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme var mı bu ve diğer oyunlarda?

Diablo immortal bile kasmadan oynatır tek sıkıntılı oyunlar Call of Duty Mobile ve Warzone oyunları optimize edilmemiş arada kasma yapıyorlar bu iki oyun ama PUBG optimize edilmiş o kasmıyor.

Hocam Brawl Stars oynayan varmı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme varmı bu ve diğer oyunlarda?
Evet Brawl Stars'ta da mükemmel performans veriyor. Yalnız köy gibi yerlerde telefon el yakan cinste ısınıyor.

Yani Brawl Stars grafikleri Exynos 2400e'nin çok rahat kaldırabileceği seviyede. Hatta 120 FPS desteği varsa 120 FPS'de oynatır.

Hocam Brawl Stars oynayan var mı aranızda? Oyunda mükemmel akıcılığa sahip mi? Ve gecikme var mı bu ve diğer oyunlarda?

Hocam cihazi alali 3-4 hafta oldu. Ben Brawl Stars dışında cogu oyunu takilmadan oynuyorum lakin BSD'e aşırı drop ve takilmalar var ornek olarak:
O kadar sinir bozucu ve mide bulandırıcı ki 5 yillik Redmi cihazla oynuyorum bsyi, daha iyi oynatiyor.
One UI 7 bekleyip format atacağım duruma göre

Hocam bana ulaşabilirsiniz, istediğiniz verileri sizinle paylaşabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…