S24 FE çerçeve fazla kalın mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
Az sonra gidip almayı planlıyorum da ekran olayının da önemli olduğunu fark ettim. Note 11S'den o cihaza geçtiğimde çerçevesi fazla kalın gelir mi?

Az sonra gidip almayı planlıyorum da ekran olayının da önemli olduğunu fark ettim. Note 11S'den o cihaza geçtiğimde çerçevesi fazla kalın gelir mi?

1 hafta gelebilir en fazla alışıyorsunuz.

S23 çerçevesi daha tatlı duruyor ama bütçe el vermiyor ona da. Uygun fiyatlı telefonlardaki gibi değil çerçevesi değil mi hocam?

S23 feden ince hocam S23 ten biraz kalın ama rahatsız etmiyor belli bir süre sonra.

S23 feden ince hocam S23 ten biraz kalın ama rahatsız etmiyor belli bir süre sonra.

Memnun musunuz arayüzde kasma falan yok değil mi, kamera OIS desteği nasıl çalışıyor?

10 gündür kullanıyorum gayet memnunum zaten çerçeve falan hikaye günümüzde ekran kırılmasın diye Armor kılıflar kullanıyoruz hep çerçeveyi görmüyorsunuz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…