Selam, cihaz S24 FE. Cihaz durduk yere CPU'yu fazla kullanıyor ve ısınıyor. Telefon bildiğiniz soğumuyor. Şu attığım CPU frekansları çok fazla şekilde %100 kullanıyor birden, anlayamadım. Isınıyor yani, hiçbir şey yapmazken.
Selam, cihaz S24 FE. Cihaz durduk yere CPU'yu fazla kullanıyor ve ısınıyor. Telefon bildiğiniz soğumuyor. Şu attığım CPU frekansları çok fazla şekilde %100 kullanıyor birden, anlayamadım. Isınıyor yani, hiçbir şey yapmazken.
Virüs taraması yaptım sorun yoktu pubg için cfg filan indirmiştim ama onlardansın sıkıntı yok zaten çünkü herhangi bi izin verilmiyor yani açılan bir uygulama değil onlar.
Virüs taraması yaptım sorun yoktu PUBG için CFG filan indirmiştim ama onlardansın sıkıntı yok zaten çünkü herhangi bir izin verilmiyor yani açılan bir uygulama değil onlar.
Eğer cihazı yeni aldıysanız (1 haftalık falansa eğer) batarya optimizasyonu yapıldığı için ısınması normal. 1 - 1.5 hafta sürer ve sonradan ısınmamaya başlar.
Eğer cihazı yeni aldıysanız (1 haftalık falansa eğer) batarya optimizasyonu yapıldığı için ısınması normal. 1 - 1.5 hafta sürer ve sonradan ısınmamaya başlar.
Donanımsal olarak sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Temiz bir format atıp tekrar deneyin derim eğer tekrarlanırsa garantiye yollayın ve durumu izah edin. Samsung garantisi sağlamdır.