S24 FE ekran koruyucu kılıf önerisi

Asrevya

Decapat
Daha fazla  
Şeffaf kılıf almak istiyorum ancak sararma sorunu olur diye almıyorum. İçinde çizmeyen bir şeyi olan kılıflar vardı onlardan öneriniz varsa söylerseniz sevinirim.

MediaMarkt'ta satılan mika sararmaz kılıflar var. Onlara bakın. Şeffaf ve sararmadığı iddia ediliyor. Onun dışında herhangi bir kılıfı sürekli tak çıkar yaparsanız telefon çizilir. Çizen kılıf diye bir şey yok. Hatta bana sorarsanız ben kılıf veya ekran koruyucunun doğrudan telefonu söylendiği ve pazarlandığı gibi koruyabileceğini düşünmüyorum. Telefonun nasıl düştüğüne bakar. 10 yıldır telefon kullanıyorum 13 yaşımdan beri. Aldığım bütün telefonları kılıfsız koruyucusuz kullanmışımdır. Hepsinin yani koruduğunu çizdiğini önlediğini iddia eden bütün aksesuarların para tuzağı olduğunu düşünüyorum.Düşse de kılıf ve koruyucu olan arkadaşlarımdan biliyorum o telefon her türlü kırılıyor veya çiziliyor :)

MediaMarkt'ta satılan mika sararmaz kılıflar var. Onlara bakın. Şeffaf ve sararmadığı iddia ediliyor. Onun dışında herhangi bir kılıfı sürekli tak çıkar yaparsanız telefon çizilir. Çizen kılıf diye bir şey yok. Hatta bana sorarsanız ben kılıf veya ekran koruyucunun doğrudan telefonu söylendiği ve pazarlandığı gibi koruyabileceğini düşünmüyorum. Telefonun nasıl düştüğüne bakar. 10 yıldır telefon kullanıyorum 13 yaşımdan beri. Aldığım bütün telefonları kılıfsız koruyucusuz kullanmışımdır. Çünkü düşürmüyorum :) düşse de kılıf ve koruyucu olan arkadaşlarımdan biliyorum o telefon her türlü kırılıyor veya çiziliyor :)
İnternette satılıyormu bulamadımda

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı