S24 FE alalı 1 ay oldu. Sürekli 20-80 döngüsünde kullanıyorum ama şarjı çabuk azalıyor gibi geliyor. 80 iken çıkardığımda 1 saatte 65'lere düşüyor, oyun oynamıyorum. Bu normal mi?
O otobüse takmayacaktın.
Şaka bir yana 20 80 döngüsünde kullandığın için sana az geliyor sadece %15 altına düşürme kapasitesini kullan çok kasma 100'e kadar şarj et düşürme 15'in altına bu kadar.
Memnunum hocam hızlı telefon takılma falan yok arayüzüde gayet iyi istediğin gibi özelleştirebiliyorsun kamerasıda güzel bence fiyatına göre en iyilerden ben çok oyun oynamadım bazen eFootball falan oynarım onda da ısınma falan olmadı parasına değer alabilirsin.
Memnunum hocam hızlı telefon takılma falan yok arayüzüde gayet iyi istediğin gibi özelleştirebiliyorsun kamerasıda güzel bence fiyatına göre en iyilerden ben çok oyun oynamadım bazen eFootball falan oynarım onda da ısınma falan olmadı parasına değer alabilirsin.
Son güncellemeden sonra bazı S24 FE kullanıcıları bataryanın çok hızlı tükendiğini söylüyor. Bir önceki güncellemeye dönebiliyorsanız dönün ya da yeni güncelleme bekleyin hocam. Tabsiyem her çıkan güncellemeyi de anında yüklemeyin.