S24 FE FPS düşüşü sorunu nasıl çözülür?

MMBCazorla

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, ben bu S24 FE cihazını yaklaşık 3 aydan beri kullanıyorum fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Özellikle Brawl Stars oyununda drğişik bir şekilde savaş topu modunda herhangi bir sıkıntı yok 113-118 civarlarında takılıyor FPS fakat tek hesaplaşma modunda maçın sonlarına doğru oyun oynanılmayacak seviyeye geliyor ve 45 FPS'lere düşüyor. Aldığımdan beri ilk defa bu sorunla karşılaştım. Belki yeni gelen güncellemedeki harita detaylarından olabilir diyeceğimde yok abi bir harita yüzündem nasıl 120 FPS bir cihaz 45 FPS'ye düşebilir? Telefonda herhangi bir ısınmada olmuyor normal ılık bir şekilde maç boyu. Sanal RAM'ı açıktı 4 GB onu da kapattım bir şey değişmedi. Arka planda da uygulama açık değil cidden çok şaşırtıcı böyle bir cihazın Brawl Stars gibi bir oyunda bile 45 FPS'lere kadar düşmesi. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamebooster heralde kendi uygulamasından bi ayar çekiyorsun

Bendede aynı cihaz varda ilk defa duydum

BS 60 fps sabit oyun değil mi? nasıl 118 civarı fps alıyorsunuz?

BS 60 fps sabit oyun değil mi? nasıl 118 civarı fps alıyorsunuz?
Hayır 120 fps desteği var zaten oyunun

Game Booster herhalde kendi uygulamasından bir ayar çekiyorsun.

Bende de aynı cihaz var da ilk defa duydum.

Game Booster'dan tekli oyun kişiselleştirmelerinden Brawl Stars için performans seçmiştim ama bir farkı olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…