S24 FE için en sağlam kılıf nereden alınır?

TuncayTfor

Zeptopat
S24 FE model telefon satın aldım telefonu sık sık elimden düşüren biriyim bana 100-200 arası en sağlam kılıfı nereden bulabilirim? Üstündeki detaylar veya cüzdan kısmı önemli değil çevremdeki telefoncu arkadaşlar bana 350'den satmaya çalışıyor.

Hiçbir silikon kılıf tam anlamıyla korumaz. Çok korumak istiyorsan tank kılıf alabilirsin.

100-200 liraya anca silikon yada dandirik kılıflar bulabilirsiniz internetten de bakabilirsiniz fiyatları karşılaştırmak maksadıyla.

Hocam sizin sorunuzdan bagimsiz olarak soruyorum, bende S24 FE alacagim lakin cok arada kalıyorum. Kullandiginiz sure boyunca herhangi bir sorun yasadiniz mi ve alinabilecek bir telefon mu?

Hocam sizin sorunuzdan bagimsiz olarak soruyorum, bende S24 FE alacagim lakin cok arada kalıyorum. Kullandiginiz sure boyunca herhangi bir sorun yasadiniz mi ve alinabilecek bir telefon mu?
Arkadaş önerisi ve bazı başka forumlara sorarak aldım 3 gündür kullanıyorum hızı çok süper akıyor ama sanki biraz şarjı hızlı gidiyor

100-200 liraya anca silikon ya da dandik kılıflar bulabilirsiniz internetten de bakabilirsiniz fiyatları karşılaştırmak maksadıyla.

Hocam direk ürün önerebilir misiniz? Tabii bütçeyi çok fazla yükseğe çekmeden, karşılaştırıp sipariş vereceğim direk

Buyurun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…