S24 FE için mobil oyun önerisi

aliköse

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar merhaba, cihazım S24 FE. Daha önce iPhone 11 kullanıyordum. Mobil oyunları bayağıdır oynamıyorum.
Online olarak PUBG Mobile oynuyorum, o kadar. Bir de GTA SA var. Ancak online önerisi olan var mı? Hiç arkadaşım da yok.

Clash Royale başla hocam ben 9K kupaydım oyuna 15k kadar yükseltmişler kupa olayını 15k yaptım vallahi sıçarken oynamak sarıyor.

Yılların oyunu Clash of Clans'ı önerebilirim. Belki daha önce oynamışsınızdır. Strateji temelli klanlar arasında savaş yapıyorsunuz. Aynı zamanda köyünüzü büyütüyorsunuz. İlerleyen seviyelerde yükseltmeler çok uzun sürdüğü için biraz sabır gerektirebilir. Beğenmezseniz yapımcı Supercell'in diğer oyunlarına da göz atabilirsiniz.

Clash Royale başla hocam ben 9K kupaydım oyuna 15k kadar yükseltmişler kupa olayını 15k yaptım vallahi sıçarken oynamak sarıyor.

Hocam 180 seviye hesap var ara sıra savaş yapıyorum o kdar ama sıkıcı geliyor artık.

Hocam 180 seviye hesap var ara sıra savaş yapıyorum o kdar ama sıkıcı geliyor artık.

Vallahi öyle ya.
Biz ortam yapıyoruz ikili vs atıyoruz toplam 4kişi 2V2 atıyoruz iddalı 30TL çay içiyoruz pastanede kaybeden hesabı öder diye öyle sarıyor
Bir de sıçarken falan sarıyor vallahi başka yerde sarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…