DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 S24 FE kullanıyorum 3 gün önce aldım, önceki telefonumun full çektiği yerde 1 diş çekiyor, hattım Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim.
S24 FE kullanıyorum 3 gün önce aldım, önceki telefonumun full çektiği yerde 1 diş çekiyor, hattım Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.039 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Temmuz 2025 #2 Durumu 532'yi arayıp bildirin. Bazen hat ayarlarının yapılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
V Vexorr Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #3 Bende de aynı sorun var. Turkcell'i aradım güncelleme yolladı ama hala aynı hiçbir şey değilmedi. Başka ne yapabilirim? Son düzenleme: 12 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun var. Turkcell'i aradım güncelleme yolladı ama hala aynı hiçbir şey değilmedi. Başka ne yapabilirim?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 12 Temmuz 2025 #4 DalyanAga dedi: S24 FE kullanıyorum 3 gün önce aldım, önceki telefonumun full çektiği yerde 1 diş çekiyor, hattım Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonunuz iPhone ya da Snapdragon işlemcili bir Android telefon muydu? Exynos'larda modem kaynaklı çekim sorunu görülebiliyor ama yine de önce müşteri hizmetleriyle görüşmekte fayda var. Artı 0 Eksi
DalyanAga dedi: S24 FE kullanıyorum 3 gün önce aldım, önceki telefonumun full çektiği yerde 1 diş çekiyor, hattım Turkcell. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonunuz iPhone ya da Snapdragon işlemcili bir Android telefon muydu? Exynos'larda modem kaynaklı çekim sorunu görülebiliyor ama yine de önce müşteri hizmetleriyle görüşmekte fayda var.