Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 900 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Yarın alacağım ama ilk alındığında sarjı 3.5 saat gidiyormuş, sonradan düzeliyormuş diye duydum. Böyle midir?
Yarın alacağım ama ilk alındığında sarjı 3.5 saat gidiyormuş, sonradan düzeliyormuş diye duydum. Böyle midir?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.809 Çözümler 25 Yer Adana 5 Eylül 2025 #2 Silinen üye dedi: Yarın alacağım ama ilk alındığında sarjı 3.5 saat gidiyormuş, sonradan düzeliyormuş diye duydum. Böyle midir? Genişletmek için tıkla... Batarya kalibrasyonuyla alakalı olabilir.
Silinen üye dedi: Yarın alacağım ama ilk alındığında sarjı 3.5 saat gidiyormuş, sonradan düzeliyormuş diye duydum. Böyle midir? Genişletmek için tıkla... Batarya kalibrasyonuyla alakalı olabilir.
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 900 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 izoo dedi: Batarya kalibrasyonuyla alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kaç haftada düzelir.