Çözüldü S24 FE now bar yukarıda duruyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SuprasızAdam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba S24 FE kullanıyorum ve bugün güncelleme geldi now barı test ediyordum ve tanıtımlardakine göre now barın yukarıda durduğunu fark ettim. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250513_172210_One UI Home.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 166
Çözüm
Hocam parmak izi sensörünün konumu sebebiyle S24 FE'de Now Bar orada ne yazık ki. Konumu aşağı almak için parmak izi özelliğini kaldırmalısınız.
Hocam parmak izi sensörünün konumu sebebiyle S24 FE'de now bar orada ne yazık ki. Konumu aşağı almak için parmak izi özelliğini kaldırmalısınız.

Anladım keşke buna da bir çözüm getirebilseler. Bir de TikTok'ta falan karşıma çıktı now bara futbol maçı falan ekliyorlardı onun hakkında bilginiz var mı?

Hocam parmak izi sensörünün konumu sebebiyle S24 FE'de now bar orada ne yazık ki. Konumu aşağı almak için parmak izi özelliğini kaldırmalısınız.

Peki kilit ekranındayken yukarı kaydırıp şifre girme yerinde parmak izi okuyucusunun gelmesi gibi bir seçenek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…