Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Temmuz 2025 #1 Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an?
poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.120 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 Hank J Wimbleton dedi: Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an? Genişletmek için tıkla... ben yaptım bu dediğiniz sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım
Hank J Wimbleton dedi: Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an? Genişletmek için tıkla... ben yaptım bu dediğiniz sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 8 Temmuz 2025 #3 Kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Güncelleyebilirsiniz.
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 Hank J Wimbleton dedi: Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an? Genişletmek için tıkla... Şarj olayını ben a55 te yaşıyorum fakat o kadar yoğun kullanım dışında göze çarpmıyor.
Hank J Wimbleton dedi: Şarjın hızlı bitmesi, kasma donma ve ısınma gibi problemlerle karşılaşmaktan korkuyorum. Bu güncelleme sizce yapılmalı mı şu an? Genişletmek için tıkla... Şarj olayını ben a55 te yaşıyorum fakat o kadar yoğun kullanım dışında göze çarpmıyor.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.244 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 8 Temmuz 2025 #5 Isınma ve pil sorunu yaşayan kullanıcılar olmuştu. Zaten bununla ile ilgili düzeltme güncellemeleri yayınlandı, tercih sizin.
Isınma ve pil sorunu yaşayan kullanıcılar olmuştu. Zaten bununla ile ilgili düzeltme güncellemeleri yayınlandı, tercih sizin.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #6 Isınma ve pil sorunları şikayetleri vardı ancak zamanla düzelecektir bence gayet güzel bir güncelleme, yüklenebilir.
Isınma ve pil sorunları şikayetleri vardı ancak zamanla düzelecektir bence gayet güzel bir güncelleme, yüklenebilir.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 8 Temmuz 2025 #7 Sanki pil biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi, 6.1'e geri dönesim gelmedi değil ama arayüzü falan çok güzel olmuş ondan kalıcam sanırım.
Sanki pil biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi, 6.1'e geri dönesim gelmedi değil ama arayüzü falan çok güzel olmuş ondan kalıcam sanırım.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #8 Hank J Wimbleton dedi: Sanki pil biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi, 6.1'e geri dönesim gelmedi değil ama arayüzü falan çok güzel olmuş ondan kalacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle ama en azından güncel kalmak açısından bile eninde sonunda zaten yükleyeceksiniz güncellemeyi bence kalmanız daha mantıklı. Hem yeni yüklendiyse zamanla iyileşir pil.
Hank J Wimbleton dedi: Sanki pil biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi, 6.1'e geri dönesim gelmedi değil ama arayüzü falan çok güzel olmuş ondan kalacağım sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam orası öyle ama en azından güncel kalmak açısından bile eninde sonunda zaten yükleyeceksiniz güncellemeyi bence kalmanız daha mantıklı. Hem yeni yüklendiyse zamanla iyileşir pil.