Alpha.py Hectopat Katılım 21 Temmuz 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #11 237969 dedi: Ben maksimum 6 saat alıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile kullanıyorsanız normal. Mobil veri çok fazla şarj harcıyor. Ahmet06han dedi: @Alpha.py sadece S24FE icin mi mumkun? Genişletmek için tıkla... Bu linkte farklı modelleri de bulabilirsiniz. Kurulum aynı şekilde yapılıyor. CSC kısmına modelinizin CSC dosyasını flaşlamaya dikkat edin.
237969 dedi: Ben maksimum 6 saat alıyorum ya. Genişletmek için tıkla... Mobil veri ile kullanıyorsanız normal. Mobil veri çok fazla şarj harcıyor. Ahmet06han dedi: @Alpha.py sadece S24FE icin mi mumkun? Genişletmek için tıkla... Bu linkte farklı modelleri de bulabilirsiniz. Kurulum aynı şekilde yapılıyor. CSC kısmına modelinizin CSC dosyasını flaşlamaya dikkat edin.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 23 Nisan 2025 #12 Alpha.py dedi: Mobil veri ile kullanıyorsanız normal. Mobil veri çok fazla şarj harcıyor. Bu linkte farklı modelleri de bulabilirsiniz. Kurulum aynı şekilde yapılıyor. CSC kısmına modelinizin CSC dosyasını flaşlamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... A14e verip M34e vermemisler. Cok sinir bozucu.
Alpha.py dedi: Mobil veri ile kullanıyorsanız normal. Mobil veri çok fazla şarj harcıyor. Bu linkte farklı modelleri de bulabilirsiniz. Kurulum aynı şekilde yapılıyor. CSC kısmına modelinizin CSC dosyasını flaşlamaya dikkat edin. Genişletmek için tıkla... A14e verip M34e vermemisler. Cok sinir bozucu.