Çözüldü S24 FE PUBG 120 FPS desteği gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

681644

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Sorum başlıktaki gibi. S24 FE kullanıyorum ve Exynos 2400e 120FPS verebilecek bir işlemci iken 90FPS desteği var. 120 FPS desteği gelir mi? Gelirse sizce ne zaman gelir?

Çözüm
Merhaba. Sorum başlıktaki gibi. S24 FE kullanıyorum ve Exynos 2400e 120FPS verebilecek bir işlemci iken 90FPS desteği var. 120 FPS desteği gelir mi? Gelirse sizce ne zaman gelir?

Shizuku ile 120FPS açabiliyorsun. S21 FE SD ile 110 FPS alabiliyorum.

Uygulamalar:

Shizuku ile 120FPS açabiliyorsun. S21 FE SD ile 110 FPS alabiliyorum.

Uygulamalar:

Çözüm
Bunu denedim ama benim FPS kilidini açmadı hala 90.

Nasıl yaptın sen tam olarak?

Ben yaptım bana Termux vs. de indirdi otomatik ama açmadı 90FPS kilidini.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben shizuku metodunu kullandım bende de 90FPS açılıyordu son güncellemeden sonra 120FPS de açıldı. Hiç işe yaramazsa uygulamaya ya da oyuna güncelleme gelmesini bekleyin.

Silip yükleyince oldu sağol sabit 120 FPS veriyor

Bu uygulamaları kullanmanın zararı olur mu telefona? (Shizuku, 90 FPS , Termux) @Niksi

Son düzenleme:
Bunu denedim ama benim FPS kilidini açmadı hala 90.

Nasıl yaptın sen tam olarak?

Ben yaptım bana Termux vs. de indirdi otomatik ama açmadı 90FPS kilidini.

Telefonun ayarlarından USB hata ayıklayıcısı mi USB debuggin miöyle bir şey var onu açıyorsun o şekilde yap en baştan.

Mesela yanlışlıkla önemli bir sistem uygulamasını Shizuku kullanan bir uygulama aracılığı ile silersen telefona format atman gerekebilir. Ama 90FPS Termux gibi uygulamalar sıkıntı çıkarmaz.

Telefonun performansını etkiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…