A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:24 #1 S24 FE cihaza sahibim. Cihazda su geçirmezlik bulunuyor mu? Telefonu sabunlu su ile yıkayabilir miyim? Önceden 8 Plus vardı suya düşmüştü bir şey olmamıştı ama bu cihazı bilmiyorum.
S24 FE cihaza sahibim. Cihazda su geçirmezlik bulunuyor mu? Telefonu sabunlu su ile yıkayabilir miyim? Önceden 8 Plus vardı suya düşmüştü bir şey olmamıştı ama bu cihazı bilmiyorum.
Jeffrey Hardy Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:26 #2 İPX8 suya dayaniklilik sertifikasi var. Suya dayanikli.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.846 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 16:27 #3 Telefonu niye sabunlu suyla yıkasın ki
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:27 #4 muratscd dedi: Telefonu niye sabunlu suyla yıkasın ki Genişletmek için tıkla... Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş.
muratscd dedi: Telefonu niye sabunlu suyla yıkasın ki Genişletmek için tıkla... Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.267 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 16:28 #5 awoxf dedi: Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Troll konu?
awoxf dedi: Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Troll konu?
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:30 #6 fercklenn dedi: Troll konu? Eki Görüntüle 2605201 Genişletmek için tıkla... Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım.
fercklenn dedi: Troll konu? Eki Görüntüle 2605201 Genişletmek için tıkla... Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.267 Çözümler 47 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni Dün 16:30 #7 awoxf dedi: Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Bravo onlara. Dışını detaylı sildiğinde de aynı işi görüyor.
awoxf dedi: Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Bravo onlara. Dışını detaylı sildiğinde de aynı işi görüyor.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.846 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 16:30 #8 awoxf dedi: Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bezle temizleyebilirsin.
awoxf dedi: Daha temiz olacak gibi hissediyorum. Bazı insanlar böyle yapıyormuş. Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bezle temizleyebilirsin.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:32 #9 muratscd dedi: Mikrofiber bezle temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ne bileyim merak ettim.
muratscd dedi: Mikrofiber bezle temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ne bileyim merak ettim.
Yoneistaken Hectopat Ekipman Ustası Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.940 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek Dün 16:32 #10 awoxf dedi: Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ıslak mendille sil geç şahsen ben hep öyle yapıyorum aynı cihazı kullanıyorum.
awoxf dedi: Yok değil. Bu forumda gördüm bazıları cihazı sabunlu su ile yıkıyormuş. Realme markasının bir cihazıydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Hocam ıslak mendille sil geç şahsen ben hep öyle yapıyorum aynı cihazı kullanıyorum.