S24 FE telefonda AMOLED yanığı var

Hank J Wimbleton

Hectopat
Daha 2 hafta civarı önce aldığım cihazımda bildirim çubuğunun izi çıktı. Sessizde simgesi, şarj göstergesi, saat vs. . Gerçekten bu AMOLED yaanığı sorunundan bıktım artık. Servise göndersem 1-2 hafta telefonsuz kalacağım üstüne üstlük tekrar yanık oluşuyor. Servise gönderip göndermemek arasında kararsızım. Napmam lazım sizce?

Aşırı sıcaktan kaynaklı geçmiş olsun servise gönderin.

Öncelikle geçmiş olsun. Böyle konuları gördükçe AMOLED ekran telefon almaktan korkar oldum.

Servise göndermek lazım.

Aşırı sıcaktan kaynaklı geçmiş olsun servise gönderin.

Teşekkürler. Bende AMOLED ekran telefon kullanmaktan korkuyordum da pek adamakıllı başka seçenekte yok. Servise verip vermeme arasındayım şu an. Versem 1-2 hafta telefonsuz kalacağım ve geldiğinde tekrar yanık olacak birkaç haftaya yüksek ihtimal. Rahatsız edesiye kadar beklesem mi diye düşünüyorum. Daha garantinin bitmesine 700 gün var.

Bendede s24fe var pek sıcakta tutmuyorum bence servise gönderin çünkü kalıcı izleri bırakabilir.

Beklemeye gerek yok. İdareten bir telefon bulamaz mısınız?

Böyle kullanmayın telefonu.
Bulurum ama yorucu olur telefon değiştirmek. Şuan gri ekranı açıp dikkatli bakmadığım sürece fark edilmeyecek boyutta. Servise gönderip göndermeme konusunda kararsız kalma sebebim bu hocam.

Bulurum ama yorucu olur telefon değiştirmek. Şu an gri ekranı açıp dikkatli bakmadığım sürece fark edilmeyecek boyutta. Servise gönderip göndermeme konusunda kararsız kalma sebebim bu hocam.

Gönder, zamanla daha yoğun oluyor. İlk fırsatta gönder.

Dahaa yoğun olması servis açısından bir şey değiştirir mi? Ve bu yanığa kalıcı bir çözüm yok mu hocam ya her olduğunda daha yoğun olmadan göndermem mi lazım?

Bazen ekran problemli olabiliyor. Her AMOLED'de olacak diye bir kural yok. Yoğun olması bir şey değiştirmez, kullanırken çok rahatsız eder. Servis az olsa da çok olsa da değiştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…