Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.070 Çözümler 6 13 Temmuz 2025 #11 510095 dedi: Bazen ekran problemli olabiliyor. Her AMOLED'de olacak diye bir kural yok. Yoğun olması bir şey değiştirmez, kullanırken çok rahatsız eder. Servis az olsa da çok olsa da değiştirir. Genişletmek için tıkla... Yani hocam şuan göndermemem mantıksız bir hareket olmaz değil mi? Bir kaç ay daha kullanıp rahatsız ediciliğine göre göndermeyi düşünüyorum da.
510095 dedi: Bazen ekran problemli olabiliyor. Her AMOLED'de olacak diye bir kural yok. Yoğun olması bir şey değiştirmez, kullanırken çok rahatsız eder. Servis az olsa da çok olsa da değiştirir. Genişletmek için tıkla... Yani hocam şuan göndermemem mantıksız bir hareket olmaz değil mi? Bir kaç ay daha kullanıp rahatsız ediciliğine göre göndermeyi düşünüyorum da.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.302 Makaleler 2 Çözümler 23 13 Temmuz 2025 #12 Hank J Wimbleton dedi: Yani hocam şu an göndermemem mantıksız bir hareket olmaz değil mi? Birkaç ay daha kullanıp rahatsız ediciliğine göre göndermeyi düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Yine de gönder ilk fırsatta. Bir şey olmaz. Telefona bir şey olup garanti dışı kalırsa o ekranla kalırsın.
Hank J Wimbleton dedi: Yani hocam şu an göndermemem mantıksız bir hareket olmaz değil mi? Birkaç ay daha kullanıp rahatsız ediciliğine göre göndermeyi düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Yine de gönder ilk fırsatta. Bir şey olmaz. Telefona bir şey olup garanti dışı kalırsa o ekranla kalırsın.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.901 Çözümler 6 Yer Punom Pen 13 Temmuz 2025 #13 Yarın hafta başı. İlk iş bu telefonu servise göndermek lazım. Beklemenin hiç anlamı yok.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 13 Temmuz 2025 #14 Eğer iade hakkınız dolmadıysa iade etmeniz en doğrusu. Üzüldüm doğrusu.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.070 Çözümler 6 13 Temmuz 2025 #15 Sakuya Izayoi dedi: Eğer iade hakkınız dolmadıysa iade etmeniz en doğrusu. Üzüldüm doğrusu. Genişletmek için tıkla... İade edip napıcam hocam?
Sakuya Izayoi dedi: Eğer iade hakkınız dolmadıysa iade etmeniz en doğrusu. Üzüldüm doğrusu. Genişletmek için tıkla... İade edip napıcam hocam?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 13 Temmuz 2025 #16 Başka modellere yöneleceksiniz. Başınıza dert değil cebinize telefon alıyorsunuz sonuçta...
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.070 Çözümler 6 13 Temmuz 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: Başka modellere yöneleceksiniz. Başınıza dert değil cebinize telefon alıyorsunuz sonuçta... Genişletmek için tıkla... Hocam şuan güncel telefonların hepsi AMOLED ekran değil mi? Ne değişecek?
Sakuya Izayoi dedi: Başka modellere yöneleceksiniz. Başınıza dert değil cebinize telefon alıyorsunuz sonuçta... Genişletmek için tıkla... Hocam şuan güncel telefonların hepsi AMOLED ekran değil mi? Ne değişecek?
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #18 Geçmiş olsun, servise göndermek en mantıklısı. O sürede geçici bir cihaz bulmaya bakın derim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 13 Temmuz 2025 #19 Hank J Wimbleton dedi: Hocam şu an güncel telefonların hepsi AMOLED ekran değil mi? Ne değişecek? Genişletmek için tıkla... Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu...
Hank J Wimbleton dedi: Hocam şu an güncel telefonların hepsi AMOLED ekran değil mi? Ne değişecek? Genişletmek için tıkla... Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu...
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.070 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #20 Sakuya Izayoi dedi: Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu... Genişletmek için tıkla... Başta yazdığınızı anlayamadım hocam.
Sakuya Izayoi dedi: Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu... Genişletmek için tıkla... Başta yazdığınızı anlayamadım hocam.