Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 14 Temmuz 2025 #21 Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen.
Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 14 Temmuz 2025 #22 Sakuya Izayoi dedi: Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen. Genişletmek için tıkla... Şuan ki telefonunuz nedir hocam? Ve hala aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Sakuya Izayoi dedi: Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen. Genişletmek için tıkla... Şuan ki telefonunuz nedir hocam? Ve hala aynı sorunu yaşıyor musunuz?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 14 Temmuz 2025 #23 Şu an A54 kullanıyorum ancak böyle bir soruna henüz rast gelmedim ancak onda da kumlanma sorunu var...
Şu an A54 kullanıyorum ancak böyle bir soruna henüz rast gelmedim ancak onda da kumlanma sorunu var...
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 15 Temmuz 2025 #24 Sakuya Izayoi dedi: Şu an A54 kullanıyorum ancak böyle bir soruna henüz rast gelmedim ancak onda da kumlanma sorunu var... Genişletmek için tıkla... İllaki bir sorun çıkıyor şu AMOLED ekranlarda. Kafayı yersin cidden...
Sakuya Izayoi dedi: Şu an A54 kullanıyorum ancak böyle bir soruna henüz rast gelmedim ancak onda da kumlanma sorunu var... Genişletmek için tıkla... İllaki bir sorun çıkıyor şu AMOLED ekranlarda. Kafayı yersin cidden...
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.301 Makaleler 2 Çözümler 23 15 Temmuz 2025 #25 Hank J Wimbleton dedi: İllaki bir sorun çıkıyor şu AMOLED ekranlarda. Kafayı yersin cidden... Genişletmek için tıkla... Vallahi size denk gelmiş açıkçası. O kadar AMOLED telefonum oldu 1 tanesi bile yanmadı.
Hank J Wimbleton dedi: İllaki bir sorun çıkıyor şu AMOLED ekranlarda. Kafayı yersin cidden... Genişletmek için tıkla... Vallahi size denk gelmiş açıkçası. O kadar AMOLED telefonum oldu 1 tanesi bile yanmadı.
yapma123 Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #26 Sakuya Izayoi dedi: Başka modellere yöneleceksiniz. Başınıza dert değil cebinize telefon alıyorsunuz sonuçta... Genişletmek için tıkla... O fiyattaki telefonların hepsi AMOLED zaten niye iade etsin aynı sorunu yaşayabillir.
Sakuya Izayoi dedi: Başka modellere yöneleceksiniz. Başınıza dert değil cebinize telefon alıyorsunuz sonuçta... Genişletmek için tıkla... O fiyattaki telefonların hepsi AMOLED zaten niye iade etsin aynı sorunu yaşayabillir.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Temmuz 2025 #27 @yapma123 Bu mesajlarımı da okuyun isterseniz. Sakuya Izayoi dedi: Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu... Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen. Genişletmek için tıkla...
@yapma123 Bu mesajlarımı da okuyun isterseniz. Sakuya Izayoi dedi: Kendinizi avutacaksınız. Servisi de sıkıştırmazsanız sonuç alamayacaksınız zaten. Bir yerden sonrası alışmak ya da görmezden gelmek en doğrusu... Genişletmek için tıkla... Sakuya Izayoi dedi: Galaxy S1'den beri her Samsung modelinde yaşadım bu sorunu. Size önceki konuda attığım da S1'imden bir kare idi. 15 yıldır süregelen bir fenomen. Genişletmek için tıkla...
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 16 Temmuz 2025 #28 510095 dedi: Vallahi size denk gelmiş açıkçası. O kadar AMOLED telefonum oldu 1 tanesi bile yanmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal yandı da siz farketmediniz. Ben de full gri ekran açıp detaylı bir şekilde bakmasam şuan farkında olmazdım. yapma123 dedi: O fiyattaki telefonların hepsi AMOLED zaten niye iade etsin aynı sorunu yaşayabillir. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden kararsız kaldım servise hemen gönderip göndermemek konusunda.
510095 dedi: Vallahi size denk gelmiş açıkçası. O kadar AMOLED telefonum oldu 1 tanesi bile yanmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yüksek ihtimal yandı da siz farketmediniz. Ben de full gri ekran açıp detaylı bir şekilde bakmasam şuan farkında olmazdım. yapma123 dedi: O fiyattaki telefonların hepsi AMOLED zaten niye iade etsin aynı sorunu yaşayabillir. Genişletmek için tıkla... Ben de o yüzden kararsız kaldım servise hemen gönderip göndermemek konusunda.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.301 Makaleler 2 Çözümler 23 16 Temmuz 2025 #29 Hank J Wimbleton dedi: Hocam yüksek ihtimal yandı da siz fark etmediniz. Ben de full gri ekran açıp detaylı bir şekilde bakmasam şu an farkında olmazdım. Ben de o yüzden kararsız kaldım servise hemen gönderip göndermemek konusunda. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da normal açıkçası. Çünkü telefonlarda hep yüzdelik vb. orada açık kalır ve hiç değişmez. Eğer kullanırken bariz oluyorsa problem olur. Garanti değiştirir mi değiştirir ama.
Hank J Wimbleton dedi: Hocam yüksek ihtimal yandı da siz fark etmediniz. Ben de full gri ekran açıp detaylı bir şekilde bakmasam şu an farkında olmazdım. Ben de o yüzden kararsız kaldım servise hemen gönderip göndermemek konusunda. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar da normal açıkçası. Çünkü telefonlarda hep yüzdelik vb. orada açık kalır ve hiç değişmez. Eğer kullanırken bariz oluyorsa problem olur. Garanti değiştirir mi değiştirir ama.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.883 Çözümler 62 20 Temmuz 2025 #30 Model çıktığından bu yana kullanıyorum AMOLED yanığına rastlamadım.