Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 21 Temmuz 2025 #31 SunSet dedi: Model çıktığından bu yana kullanıyorum AMOLED yanığına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Gri ekranda şarj göstergesi gibi simgelere dikkatli baktınız mı? Yoksa ben de göremezdim.
SunSet dedi: Model çıktığından bu yana kullanıyorum AMOLED yanığına rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Gri ekranda şarj göstergesi gibi simgelere dikkatli baktınız mı? Yoksa ben de göremezdim.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.927 Çözümler 62 21 Temmuz 2025 #32 Hank J Wimbleton dedi: Gri ekranda şarj göstergesi gibi simgelere dikkatli baktınız mı? Yoksa ben de göremezdim. Genişletmek için tıkla... Baktım. Yok bir şey.
Hank J Wimbleton dedi: Gri ekranda şarj göstergesi gibi simgelere dikkatli baktınız mı? Yoksa ben de göremezdim. Genişletmek için tıkla... Baktım. Yok bir şey.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 21 Temmuz 2025 #33 Her telefonda ekran yanığı olacak diye bir kaide yok ki?
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.927 Çözümler 62 21 Temmuz 2025 #34 Sakuya Izayoi dedi: Her telefonda ekran yanığı olacak diye bir kaide yok ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş LG kullanmamış herhalde Hayalet ekranın babası LG'dir. Ghost Screen bulan ilk marka diyebilirim. Onun gibisini geçen olmayacaktır.
Sakuya Izayoi dedi: Her telefonda ekran yanığı olacak diye bir kaide yok ki? Genişletmek için tıkla... Arkadaş LG kullanmamış herhalde Hayalet ekranın babası LG'dir. Ghost Screen bulan ilk marka diyebilirim. Onun gibisini geçen olmayacaktır.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 21 Temmuz 2025 #35 Bana diyorsanız ben gayette kullandım. G serisi dışındaki modellerinde o kadar da fazla yaşanmıyordu LG modellerde.
Bana diyorsanız ben gayette kullandım. G serisi dışındaki modellerinde o kadar da fazla yaşanmıyordu LG modellerde.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.927 Çözümler 62 21 Temmuz 2025 #36 Sakuya Izayoi dedi: Bana diyorsanız ben gayet de kullandım. G serisi dışındaki modellerinde o kadar da fazla yaşanmıyordu LG modellerde. Genişletmek için tıkla... G serisi yaşıyordu zaten. LG kullanan G serisini kullanmıştır. Marka mobilde kötü anılarak GG oldu. Yenilik getiriyordu fakat kullanıcıların geri dönüşü dinlemeyip bir sorunu çözmeden başka yenilik getirip sorun getiyordu.
Sakuya Izayoi dedi: Bana diyorsanız ben gayet de kullandım. G serisi dışındaki modellerinde o kadar da fazla yaşanmıyordu LG modellerde. Genişletmek için tıkla... G serisi yaşıyordu zaten. LG kullanan G serisini kullanmıştır. Marka mobilde kötü anılarak GG oldu. Yenilik getiriyordu fakat kullanıcıların geri dönüşü dinlemeyip bir sorunu çözmeden başka yenilik getirip sorun getiyordu.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 525 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #37 Nasıl bir yol izledin?
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 15 Ağustos 2025 #38 awoxf dedi: Nasıl bir yol izledin? Genişletmek için tıkla... Henüz kullanıyorum günlük kullanımda rahatsız etmediği için. Rahatsız edesiye veya garantinin bitmesine yaklaşasıya kadar kullanmayı düşünüyorum.
awoxf dedi: Nasıl bir yol izledin? Genişletmek için tıkla... Henüz kullanıyorum günlük kullanımda rahatsız etmediği için. Rahatsız edesiye veya garantinin bitmesine yaklaşasıya kadar kullanmayı düşünüyorum.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 525 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #39 Hank J Wimbleton dedi: Henüz kullanıyorum günlük kullanımda rahatsız etmediği için. Rahatsız edesiye veya garantinin bitmesine yaklaşasıya kadar kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut mu peki yanık.
Hank J Wimbleton dedi: Henüz kullanıyorum günlük kullanımda rahatsız etmediği için. Rahatsız edesiye veya garantinin bitmesine yaklaşasıya kadar kullanmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut mu peki yanık.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.074 Çözümler 6 16 Ağustos 2025 #40 awoxf dedi: Hocam mevcut mu peki yanık. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şarj simgesi ve sessizde göstergesi yanmış.
awoxf dedi: Hocam mevcut mu peki yanık. Genişletmek için tıkla... Evet hocam şarj simgesi ve sessizde göstergesi yanmış.