S24 FE ve S25 FE arasındaki farklar belirgin mi?

ahmtfy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba 2. el uygun fiyata hem aksesuarlarıyla hem kutu ve faturasıyla 17 ay garantili S24 FE aldım ve memnunum. Fakat aklımı kurcalayan bir şey var ben bunu aldığımda S25 FE 40 bin TL idi ve şu anda 33 bin TL. Ben telefonu 30 bin TL olan sıfır fiyatından 5 bin TL ucuza aldım ve geçenlerde mağazada S25 FE gözüme daha hızlı geldi. Aralarında belirgin farklar var mı yoksa ben bu telefonu halihazırda kullandığımdan yani içi daha dolu olduğu için mi o fark hissediliyor?

Aman aman fark yok. İşlemciler aynı sayılır. S25 de şarj hızı ekran gövde oranı ve hafiflik konusunda daha iyi. Başka artısını görmedim. Galiba 1 ya da 2 Android güncellemesi fazla olacak.

S25 FE yerine S24 daha mantıklı olur eğer büyük ekran takıntınız yoksa.

S25 FE yerine S24 daha mantıklı olur eğer büyük ekran takıntınız yoksa.

Hocam cihazı çoktan aldım. 25 bine aldım 17 garantili 256 GB ve tertemiz. Ayrıca büyük ekran önemli kriter benim için.

Hocam cihazı çoktan aldım. 25 bine aldım 17 garantili 256 GB ve tertemiz. Ayrıca büyük ekran önemli kriter benim için.
8 bin TL fark verilmezdi zaten S25 FE için, arada o fiyat farkını hak eden fark yok. 25 bin TL S24 FE için iyi fiyat.

Aman aman fark yok. İşlemciler aynı sayılır. S25 de şarj hızı ekran gövde oranı ve hafiflik konusunda daha iyi. Başka artısını görmedim. Galiba 1 ya da 2 Android güncellemesi fazla olacak.
Birde ön kamera lensleri farklı hocam. Onun dışında dediğiniz gibi. Revize edilmiş S24 FE gibi birşey olmuş.

İşlemcileri direk aynılar, Exynos 2400e sadece X4 çekirdeğinden 100Mhz frekans kısılmış.

Evet hocam ön kamerayı fark etmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…