S24 FE vs iPhone 13

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar. YKS sonrası telefon alacağım. Uzun zamandır S24 FE modeli gerek özellikleri gerek kamerası ve uzun yıllar güncelleme alma desteği ile ilgimi çekiyor. Fakat şoyle bir şey de var: Hayatımda hiç iPhone kullanmadım ve kullanmak istiyorum, merak ediyorum daha doğrusu. Oyun performansı falan hiç umrumda değil telefonda oyun vs. oynayan biri değilim tek onemli olan kamerası. Samsung daha mantıklı olsa da iPhone alınır mı sizce?

S24 FE tercih edebilirsiniz ben de bugün aldım. Gayet güzel telefon.

Kamera önemliyse Honor 200 Pro tavsiye ederim. İkisi arasından S24 FE, kamera olarak birazcık daha iyi ve çoğu alanda daha başarılı.

Peki iPhone kullanma merakımı gidermek amacıyla iPhone 13 tercih etsem S24 FE almadığım için pişman olur muyum?

Kullanmak gibi bir hevesiniz varsa bence alabilirsiniz.

Peki iPhone kullanma merakımı gidermek amacıyla iPhone 13 tercih etsem S24 FE almadığım için pişman olur muyum?
Özellik olarak ikiside farklı şeyler illaki sunacaklardır. Ama olmazsın bence.

Ben S20FEden SE2'ye geçtim pişmanım ama denemeden bilemezsiniz.

2.el olarak ileride satarsam değeri daha az düşsün istiyorum gibi bir düşünceniz varsa iPhone 13.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…