S24 FE vs iPhone 13

Eray Karacasu

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım. Hangisini almalıyım kamera açısından hangisi daha iyi? Bu konudan dolayı canım cok yandıgı için iyi bir tercih yapmak istiyorum.

Kesinlikle S24 FE.

S24 FE daha iyi bir cihaz ama iPhone 13 abartıldığı kadar kötü cihaz değil tek eksisi 60 Hz.

Ekosistem daha önemli Apple ekosistemindeseniz iPhone 13, Samsung ekosistemindeyseniz S24 FE.
Sadece telefonlar arasında S24 FE.

Öncelikle iyi sosyaller bu iki telefon arasında çok kararsız kaldım. Hangisini almalıyım kamera açısından hangisi daha iyi? Bu konudan dolayı canım cok yandıgı için iyi bir tercih yapmak istiyorum.

Yerinizde olsam iPhone 13 alır keyfime bakardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 vardı önceden kamerasi çok iyiydi iPhone 13 Pro Max kullanıyorum çok iyi.

Hocam çağ atlamış sayılırsınız bir zahmet çok iyi olsun Pro Max ve düz model arasında çok fark var 13 Pro alabilsem onu alacağım.

S24 FE kesinlikle. 3-4 yıllık cihaza o kadar para vermenin pek bir mantığını görmüyorum.

Hocam çağ atlamış sayılırsınız bir zahmet çok iyi olsun Pro Max ve düz model arasında çok fark var 13 Pro alabilsem onu alacağım.
kamera olarak aynı hocam ya bu arada kahka atıyorum şuan :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…