S24 FE vs MI 13t Pro vs Honor 200 Pro

Ekran gövde oranida cok kötü usta be şu an sırf onun icin Honor 200 Pro ile arasinda kalıyorum. Tuğla gibi telefon.

Server kayıtlı nasıl oluyor. Kaçak gibi mi?

Cpid varken direnç işlemi ile cihazına müdahale edilip ömründen yiyorsun dostum bence gerek yok. Xiaomi serverları üzerinden yapılan işlem türü.

Cpid varken direnç işlemi ile cihazına müdahale edilip ömründen yiyorsun dostum bence gerek yok. Xiaomi serverları üzerinden yapılan işlem türü.

Peki kapanma durumu vs oluyor mu sıfırlama falan yapabiliyor muyuz? İleride kapanma durumu olur mu bu mevzu sanki bir ara server kayit kapanmıştı çünkü.

Server kayit Samsung'lara özel olan bir şey ileride kapanma durumu email klona düşmediği sürece olmaz.

Hmm onu da düşüneyim herhalde TR cihazi alacağım ama yurt dışı cok güvenli gelmiyor vallahi ya.

Honor 400 Pro'ya neden bakmiyorsunuz? 14T Pro yurt dışı olarak 20k ya bulunuyor.

Param yetmiyor usta ondan bakamıyorum 400 Pro'ya. 14T Pro var yurt dışı ama dediğim gibi yurt dışı cihazlara güvenemiyorum çevremden birkaç olay gördüğüm icin.

Param yetmiyor usta ondan bakamıyorum 400 Pro'ya. 14T Pro var yurt dışı ama dediğim gibi yurt dışı cihazlara güvenemiyorum çevremden birkaç olay gördüğüm icin.

Ne aldığını ne işlem uygulandığını bilirsen sıkıntı yaşama ihtimalin bayağı azaltıyor alacaksan direnç kayıttan uzak dur yeter cihazın canını okuyorlar. Kullanım amacınız nasıl sizin için S24 FE mantıklı olabilir.

Kullanım amacım standart gunluk kullanım biraz fazla bakıyorum telefona şu anki cihazim S22 günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum o yüzden bataryası onemli benim icin.

Kullanım amacım standart gunluk kullanım biraz fazla bakıyorum telefona şu anki cihazim S22 günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyorum o yüzden bataryası onemli benim icin.

3700 MAh'tan 4700'e cikiyorsunuz günlük kullanım için S24 FE yeterli bir cihaz, oyunlarda oynatır ama bir süreden sonra ısınmaya maruz kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…