S24 FE vs MI14t vs Honor 200

Daha fazla  
Asıl önceliğim kamera ve telefon beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Sizce hangisini almak mantıklı? Eğer Samsung olacak ise üste +7k gibi bir fiyat koymam gerekiyor değer mi?

S24 FE - Mİ14T - HONOR 200
Kamera :
S24FE - Mİ14T - HONOR 200
Yazılım : S24FE
İşlemci : Mİ14T
Pil : Mİ14T
Şarj : Mİ14T

Honor F/P Bir ürün ne çok kötü ne de çok iyi.

Honor BL kilidi için sorun çıkartıyor diye biliyorum.

Asıl önceliğim kamera ve telefon beni uzun yıllar götürsün istiyorum. Sizce hangisini almak mantıklı? Eğer Samsung olacak ise üste +7k gibi bir fiyat koymam gerekiyor değer mi?
Honor 200 16.999 TL'e çok iyi telefon ama dediğiniz telefonlar ile karşılaştıralamaz tabii. Ama ginede aradaki farkın 9 bin TL olduğunu hatırlatmak lazım.

S24 FE - Mİ14T - HONOR 200
Kamera :
S24FE - Mİ14T - HONOR 200
Yazılım : S24FE
İşlemci : Mİ14T
Pil : Mİ14T
Şarj : Mİ14T

Honor F/P Bir ürün ne çok kötü ne de çok iyi.
Yazılım ve şarj konusunda Honor 200 daha iyi. OneUI ve HyperOS bloat dolu arayüzler. MagicOS'da ise bloat az. Ve Honor 200'ün 100W hızlı şarjı var.

OneUI ve HyperOS bloat dolu arayüzler. MagicOS'da ise bloat az.
Hocam arayüzlerin hiç görülmeyen bir farkı var.

GoodLock.

OneHandOperation+ telefonu nasıl kullandığınızı tamamen değiştiren bir özellik, her iki tarafa da 18'e kadar makro koyabilmek bambaşka bir dünya. Kaldı ki Routines ile otomatik ayar değişimi, QuickStar ile bildirim çubuğunun tam yönetimi, NotiStar ile bildirim kaydı, HomeUp ile uygulama isimlerinin kaldırılması ve menünün tarzının tamamen değiştirilmesi gibi artılar da var. Bloat kaldırılır da bunların eşini ben göremedim diğer markalarda. Belki de yeterince bakmamışımdır. Varsa gösterin bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…