Bu soru kafamı çok karıştırdı. Ben oyun için alacaktım. S24 FE al dediler fakat ona da güven olmaz diyorlar. POCO yazılımsal mı ne sorunu varmış. Samsung Exynos yerine Snapdragon öneririm yazmışlar. Cidden öyle mi? Ben şu an ne almalıyım PUBG için kafam karışık. Çok fazla oynayan biri değilim ama yine de ne alsam bilemedim. Farklı önerebileceğiniz var mı?
Oyun için Poco x7 pro daha güçlü, ancak kamerası daha kötü. Ayrıca yazılım ve uzun ömür bakımından Samsung s24fe daha iyi. Sadece oyun için alıyorsanız Poco x7 pro alınabilir.
Oyun için POCO X7 Pro daha güçlü, ancak kamerası daha kötü. Ayrıca yazılım ve uzun ömür bakımından Samsung S24FE daha iyi. Sadece oyun için alıyorsanız POCO X7 Pro alınabilir.
Dediğim gibi kullanım amaçlarınıza göre değerlendirin, ben eksi yönlerini yazdım.
Ben olsam s24fe alırdım tabii, Samsung yazılımı, kamerası, uzun ömürlülük bakımından vs daha iyi.
Dediğim gibi kullanım amaçlarınıza göre değerlendirin, ben eksi yönlerini yazdım.
Ben olsam S24FE alırdım tabii, Samsung yazılımı, kamerası, uzun ömürlülük bakımından vs daha iyi.
14T 'nin batarya sorunu ön planda şuan x7 14t 24fe arasında 14t önermem. s24 FE seni uzun yıllar uzmez ama oyun konusunda yetersiz kalabilir pocoda 6000lik batarya varken FE de 4700 kafanda şüphe birakabilir. fakat pocoda da söyle bi sknti var telefon yeni çıktığı için uzun süreli kullanımda çıkaracağı kronik sorunları bilemeyiz x3de anakart x6da sebeke gibi problemler olunca insan düşünüyor bence temizinden s24FE al keyfine bak günlük kullanımda 2 saat oyun oynasan birazda sosyal medya gününü çıkartır samsung hiçbir zaman uzmez
Ben olsam s24fe alırdım tabii, Samsung yazılımı, kamerası, uzun ömürlülük bakımından vs daha iyi.
Xiaomi bence preimum cihaz yapamıyor
Bir dönem kronik arıza varsa o dönemki tüm cihazlarında aynı arızalar çıkabiliyor
Tövbe ettim artık
S21FE kullanmaya başladığımdan beridir de kesinlikle Samsung tercihim.