S24 FE vs S23 Ultra

20kerem05

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum, iki telefon arasında kaldım.
S24 FE: Eğer bunu alırsam sıfır alacağım(25 bin fiyat)
S23 Ultra: Getmobil üzerinden almayı düşünüyorum fiyatı 38 bin ama 6 ay taksit imkanı var bu beni cezbetti.
Taksitsiz bütçem en fazla 30 bin civarı taksitli ise 40. telefon öneriniz olursa duymak isterim. Sağlam, güvenilir, başımı ağrıtmayacak bir telefon istiyorum. Ağır işlerle uğraşmıyorum fakat kamerası iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum. Buna göre öneri de bulunursanız memnun olurum.

S23 ultra samsungun son yıllarda çıkardığı en iyi telefon olabilir

S

Hocalarım merhaba. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum, iki telefon arasında kaldım.
S24 FE: Eğer bunu alırsam sıfır alacağım(25 bin fiyat)
S23 Ultra: Getmobil üzerinden almayı düşünüyorum fiyatı 38 bin ama 6 ay taksit imkanı var bu beni cezbetti.
Taksitsiz bütçem en fazla 30 bin civarı taksitli ise 40. telefon öneriniz olursa duymak isterim. Sağlam, güvenilir, başımı ağrıtmayacak bir telefon istiyorum. Ağır işlerle uğraşmıyorum fakat kamerası iyi olsun uzun süre götürsün istiyorum. Buna göre öneri de bulunursanız memnun olurum.

S24 Ultra+
1 inç büyük ekran.
Ekran çözünürlüğü daha iyi.
114 PPI daha fazla.
Ekran özellikleri daha iyi.
S24 fede 300 mAh daha fazla bataryası var.
25 wat şarjla çalışıyor 24 fenin neredeyse 2 katı wat gücüne sahip
Magapikseli S24 fenin meagpikselinden 4 kat daha fazla.
Diyafram açıklığı daha iyi.

S24 fenin+
7 yıl güncelleme sözü var güncelleme olarak S23 ulturadan önde.
S23 ulturadan daha yeni bir model.
İşlemcisi daha iyi.

Bu değerlerin ne demek olduğunu bilmiyorsanız hiç çekinmeden sorabilirsiniz ben dah önce kötü bir bilgisyar aldım pişman oldum şimdide kimsenin pişman olmasını istemem.Ben yenilenmiş tefonlarada güvenmiyorum ama s24 fede s23 ulturada sizi üzecek t elemanlar değil ikiside çok iyi.Ama yenilenmiş telefonlarda yan sanayi ekran olabiliriz veya başka parçaları söküp çıkarılmış olabiliyor bu hususu bilerek alın.

S

S24 Ultra+
1 inç büyük ekran.
Ekran çözünürlüğü daha iyi.
114 PPI daha fazla.
Ekran özellikleri daha iyi.
S24 fede 300 mAh daha fazla bataryası var.
25 wat şarjla çalışıyor 24 fenin neredeyse 2 katı wat gücüne sahip
Magapikseli S24 fenin meagpikselinden 4 kat daha fazla.
Diyafram açıklığı daha iyi.

S24 fenin+
7 yıl güncelleme sözü var güncelleme olarak S23 ulturadan önde.
S23 ulturadan daha yeni bir model.
İşlemcisi daha iyi.

Bu değerlerin ne demek olduğunu bilmiyorsanız hiç çekinmeden sorabilirsiniz ben dah önce kötü bir bilgisyar aldım pişman oldum şimdide kimsenin pişman olmasını istemem.Ben yenilenmiş tefonlarada güvenmiyorum ama s24 fede s23 ulturada sizi üzecek t elemanlar değil ikiside çok iyi.Ama yenilenmiş telefonlarda yan sanayi ekran olabiliriz veya başka parçaları söküp çıkarılmış olabiliyor bu hususu bilerek alın.
Birazcık anlıyorum hocam, buna göre s23u daha iyi duruyor. 7 yıl güncelleme çok uzun bir süre o kadar süreye ihtiyacım olacağını sanmıyorum okul bitene kadar yani 5-6 yıl götürse benim için yeterli. İşlemci olarak s24fe daha güçlü anladığım kadarıyla ama verimlilik açısından s23u daha iyi gibi keza ben oyun oynayan biri değilim genelde basit işlemler yapıyorum ve kamera için de s23u daha iyi duruyor ki bu benim için önemli. Sizin yorumunuzu merak ederim siz olsanız ne yapardınız? Getmobil meselesini biliyorum eğer rahatsız edecek düzeyde bir şey olurda iade yapıp diğer telefonu almayı düşünüyorum.
Yorum yapan tüm hocalarıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı