Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 12 Ocak 2025 #11 Swllyx dedi: Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kafaniza hangisi daha cok yatti? S24 FE kisilmis versiyon. Butce varken S24 almanizi tavsiye ederim.
Swllyx dedi: Teşekkürler öneri için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Kafaniza hangisi daha cok yatti? S24 FE kisilmis versiyon. Butce varken S24 almanizi tavsiye ederim.
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.241 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 12 Ocak 2025 #12 Swllyx dedi: Sence Düz S24 daha mı mantıklı olur hocam? Genişletmek için tıkla... Düz s24 en iyisi olacaktır sizin için. S23 gereksiz pahalı.
Swllyx dedi: Sence Düz S24 daha mı mantıklı olur hocam? Genişletmek için tıkla... Düz s24 en iyisi olacaktır sizin için. S23 gereksiz pahalı.
S Swllyx Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 179 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 Simon_Henriksson dedi: Rica ederim. Kafaniza hangisi daha cok yatti? S24 FE kisilmis versiyon. Butce varken S24 almanizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyuncusuyum, telefon açısından bana modernlik ve performans lazımdı arada ekran ve işlemci farkı var bence s24 FE almalıyım.
Simon_Henriksson dedi: Rica ederim. Kafaniza hangisi daha cok yatti? S24 FE kisilmis versiyon. Butce varken S24 almanizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar oyuncusuyum, telefon açısından bana modernlik ve performans lazımdı arada ekran ve işlemci farkı var bence s24 FE almalıyım.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 12 Ocak 2025 #14 Swllyx dedi: Bilgisayar oyuncusuyum, telefon açısından bana modernlik ve performans lazımdı arada ekran ve işlemci farkı var bence s24 FE almalıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman hayirli olsun fiyatinin en iyi telefonudur. Fakat 25 binden fazla verme.
Swllyx dedi: Bilgisayar oyuncusuyum, telefon açısından bana modernlik ve performans lazımdı arada ekran ve işlemci farkı var bence s24 FE almalıyım. Genişletmek için tıkla... O zaman hayirli olsun fiyatinin en iyi telefonudur. Fakat 25 binden fazla verme.