S24 FE vs S24 Plus

Blackfenix

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Memur
Geçenlerde S23 Ultra vs S23 Plus vs S23FE diye bir konu açmıştım oradaki herkes S23 Ultra demişti ancak düzgün satıcı bulamadığım için S23 ultradan vazgeçtim. (aslında S23 Ultra istememin tek sebebi Zoom olayı ve kalem olayı) biliyorsunuz ki S24 FE ülkemize 8/128 ve 8/256 versiyonları geldi 8/128 versiyonun fiyatı 29k (Hepsiburada fiyatı) S24 Plus ise 12/256 versiyonu ise (vatan fiyatı) 42K (Hepsiburada'da var ancak vatan fiyatına yakın. O yüzden gidip elden almak daha mantıklı geldi. S24 plusta). Almışken iyisini mi alayım yoksa 8/128'de beni yine idare eder mi? (şu anki telefonum S21FE 8/128 Exynos'lu versiyonu beni hiç üzmedi.)

S24 FE Plus'un dengi olamaz. Kamera ve ekran olarak çok aşağıda. İşlemci olarak FE modelinde klasik bir ısınma ve verimsizlik sorunu göreceğiz, üstelik FE modeldeki işlemci oyun performansında Snapdragon 8 gen 1 ayarında olmuş. Çok büyük bir düşüş bu. Diğer uwb falan gibi birçok artısıyla S24+ kesinlikle bütçe yetiyorsa alınır, çok daha iyi olur. S24 FE yerine S23 öneririm. Büyük ekran istersen Honor 200 Pro alınır ama S24 FE alınmaz. Samsung şu FE model işini bir türlü beceremedi. Bence direkt FE modeli yapmayı bırakmalı, insanlar onun yerine gider önceki serinin düz modelini alsa bile çok daha iyi olur. FE modelleri S serisi adı taşıyan güçlü işlemcili A serisi gibi bir şey.

İki cihazın da özellikleri benzer duruyor. Fiyat farkı 3-5 olsaydı kesinlikle Plus olmalı derdim fakat zirve bir fark göreceğinizi düşünmüyorum.

Her türlü S24 Plus S21fede bile 30X Zoom özelliği varken S24fede gözükmüyor

Ben dediğim gibi S21FE kullanıyorum memnunum cihazdan dediğin olay S20FE için geçerli cidden yapmamışlar ama S21FE'de bir sorun görmedim.

S21 FE ısınma sorunluydu S20 FE zaten anlatmaya gerek yok. S22 FE diye bir model yoktu zaten. S23 Fede ısınan, şarj sorunlu ekran gövde oranı rahatsız edici bir model. En başta performans ve kamera olmak üzere ekran, batarya, özellik, servis gibi durumlarda S24+ı geç S23 bile önde S24 Feden. İlk çıkış fiyatı hep pahalı olur. O cihazın ederi 24,5bin falan ve yakında öyle olacak. Özellikle işlemci kaynaklı çok canı yanacak gibi duruyor S24 Fenin.

S21 FE ısınma sorunlu derken? 2-3 yıldır kullanıyorum bir iki kere ısınma sorunu oldu. Zaten kararımı S24+ alacağım.

S21 FE ısınma sorunlu derken? 2-3 yıldır kullanıyorum bir iki kere ısınma sorunu oldu. Zaten kararımı S24+ alacağım.

Snapdragon 888 çok ısınan bir model aynı Exynos 2100 gibi. Ya telefonu çok hafif kullanıyorsunuz ya da çok mucizevi bir şansla ısınmayan model gelmiş. Bakabilirsiniz aynı işlemciyi kullanan tüm cihazlar ısınma sorunu yaşadı, S21 FE gibi.

Bende de aynı cihaz vardı, muhtemelen siz ısınmadığı düşünümüşssünüzdür, direkt dünya genelinde sıcak çalışan bir cihaz, exynos ve snapdragon modeli dahil, kendi deneyimlerimizi bir kenara bırakalım direkt testlere göre fazla ısınan bir cihaz siz kendi malının diye büyüsüne kapılmış olabilirsiniz fakat S21 Fe termal sorunu olan bir telefon.
Telefon yanıyor, kamerasını kullanmadığım, video görüşme yapamadığım zamanlar oldu sırf bu yüzden.
Çık haklısınız, Fe modeli kesinlikle S modeli ile rakip olamaz. Zaten yine bu sorunlardan dolayı aralarında ciddi bir batarya farkı var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu iki videodan aralarında soğutma blokları farkına ve bunun getireceği termal performansa bakabilirsiniz.

S24 Fe S24 Plus ve S24 modelinden daha mantıklı bir cihaz değil.
Hatta S24 Plus'ın rakibi bile değil, S24 almak S24Fe almaktan daha mantıklı.

S24 FE'nin fiyatı düşer 22-25'in olursa çok güzel bir cihaz olabilir, fakat burda ana unsur S24 ve S23 - S23+'nın fiyatı, uygun gelirse neden olmasın ?

S21 FE konusuna bir şey daha eklemek istiyorum ne kadar ısınıp elimi yaksa da ne kadar bataryası çok erken bitip beni çok zor duruma düşürse de üzerine kararsız olup bazen 24 fps alıp bazen 120 fps alsa da çok akıcı ve güzel bir cihazdı. S24 FE kesinlikle ondan daha iyi ve daha az sorunlu olacak bu yüzden fiyatı makul olduğu sürece bence güzel bir tercih.

Kesinlikle katılıyorum, S24 FE 24bin civarına inerse çok güzel satar. Aksi takdirde kendinden çok daha iyi olan S23 ile aynı fiyatta, S24'ten ise bir tık aşağıdayken satamaz. Büyük ekran dışında S24 Fenin hiçbir artısı yok S24 veya S23e kıyasla.

2-3 yıldır kullanıyorum dediğim gibi öyle ateş eder gibi sıcaklık bir iki kere oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…