s25 fe eylül veya ekimde çıkması bekleniyor fiyat belli değil ama s24 fe daha iyi benceTelefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
Telefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
hocam bende s24fe var ısınma kamerası s23e göre kötü , bazen şarjı 4-3 gibi sevilerdeyken birden 1'e kadar hızlıca düşüyor ama onun dışında bir sorunu yokTelefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
Telefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
daha belli değil özellikleri ancak exynos 2400 işlemcisi kullanacak gibi gözüküyor ve s25 fe s24 fe'den 2 3 bin tl daha pahalı olabilir ekran aynı batarya biraz büyüyebilir veya aynı kalabilirTelefonu yenilemek istiyorum ve şu an önümde iki seçenek var, ya S24 FE'yi 1-1.5 ay sonra almak mı yoksa S25 FE'nin çıkmasını mı beklemeliyim? Bütçem 27k gibi bir şey. S25 FE hangi fiyattan hangi özelliklerle çıkacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.