S24 FE vs S25 FE

16e alacaginada S25 alsin. Exynos 2400 sorunsuza yakin bir islemci. Exynos 2400e, Exynos 2400 kadar verimli olmasada gayet iyi.

Eki Görüntüle 2524312
Dogru, S25 daha mantikli, s24fe'deki sorun islemci performansi degil zaten, sorun ilerideki verimliligi ve hala Exynos ne kadar gelisse de sikayetler devam ediyor, kisaca s24fe fiyatlarina alinir ama 35-40k civarlarina bence alinmaz.

Dogru, S25 daha mantikli, s24fe'deki sorun islemci performansi degil zaten, sorun ilerideki verimliligi ve hala Exynos ne kadar gelisse de sikayetler devam ediyor, kisaca s24fe fiyatlarina alinir ama 35-40k civarlarina bence alinmaz.

35-40K bandina cikiliyorsa Honor 400 Pro, S25, S24 Plus gibi secenekler var zaten. O fiyata tabii ki alinmaz.

Exynos 2400 çıkalı 1.5 yıl oldu kendini kanıtlamış olmasına rağmen hala Exynos alınmaz modunda olanlar mı var? Exynos'u tüm işlemcileriyle beraber düşünürsek başarılı değil ama sadece Exynos 2400'ü düşünürsek son zamanlarda çıkmış en iyi Exynos işlemci. İşlemciler de biyolojik varlıklar olmadığı için zaman geçtikçe bayılmayacak. Verimli bir işlemci de değil rakibi Gen 3'den geride ama Gen 2 ile de benzer verimliliğe sahipti diye hatırlıyorum. Exynos 2400'e sahip bir telefon almayı düşünen varsa Exynos'dan çok One UI hantallığını düşünsün. Bi' amiral gemisi arayüzde tekleme yapar mı? Yanlış anlaşılmayayım arayüz yavaş telefonda kasma falan yok ama tekleme yapabiliyor bazen. Açıkçası ben de bu sebepten dolayı önümüzdeki yıl 17 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. One UI düzelene kadar da Samsung bir cihaz almam.

S25 FE için 45W hızlı şarj ve 12 GB RAM gibi söylentiler dönüyor ama Exynos 2400 ile gelecek gibi duruyor. İşlemci farkı olsa beklemeye belki değerdi ama S24 FE ile aynı işlemciyi kullandıktan sonra çok da mantıklı değil bence. Belki bir sürpriz yapıp Exynos 2500 ile çıkarırlar telefonu ama Exynos 2500 nasıl olacak bilmiyoruz. Z Flip 7 ile beraber göreceğiz. Yine de benim düşüncem S25 FE'nin Exynos 2400 ile çıkacağı yönünde bu yüzden de beklemeye gerek yok bence. Ha bu arada 45W hızlı şarjla gelse bile 25W ile ciddi fark olmuyor hız bakımından. YouTube üzerinde testleri yapanlar vardı.

Hocam konudan bağımsız kullanıcı imzanızın altındaki açıklama 550watt PSU görünüyor? 5070 ekran kartıyla kullanabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…