A Aakons Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.459 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Nisan 2025 #11 kadirr61 dedi: Hocam neden 2-3 yıl kayıtsız ki? Ben de o arkadaş gibi yapmayı düşünüyorum.1.5 senede kayıt açılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Server kayıtından bahsettim. Şu an S23u S24u da kapalı.
kadirr61 dedi: Hocam neden 2-3 yıl kayıtsız ki? Ben de o arkadaş gibi yapmayı düşünüyorum.1.5 senede kayıt açılır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Server kayıtından bahsettim. Şu an S23u S24u da kapalı.
DevEngineer Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 87 29 Nisan 2025 #12 Benim amacım server kaydı yapmak değil aslında. 16 ay kullandıkan sonra direkt btk ücretini verip yasal kayıt da yapabilirim ya da 4 aylığına farklı bir cihazda kullanabilirim. Ama önümde şuan gördüğüm tek sorun garanti sorunu.
Benim amacım server kaydı yapmak değil aslında. 16 ay kullandıkan sonra direkt btk ücretini verip yasal kayıt da yapabilirim ya da 4 aylığına farklı bir cihazda kullanabilirim. Ama önümde şuan gördüğüm tek sorun garanti sorunu.