melihleafer
Picopat
Şu an kullandığım kablo orijinal ama adaptör değil, sorun çıkarır mı? Adaptörün markası "a blue Team" diye bir şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım kablo orijinal ama adaptör değil, sorun çıkarır mı? Adaptörün markası "a blue Team" diye bir şey.
Attığınız galiba 45w s24fe 25w destekliyor diye biliyorum bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.Hocam sorun genelde olmuyor. Ama kimi şarj cihazlarına güven de olmuyor. Telefonu bozması mümkün olmasa bile kendisi performans konusunda yetersiz kalabilir veya havaların ısınmasıyla kendisi de aşırı ısınıp sorun yaratabilir. Güvenilir markalarda bu sorunlar çok daha nadir oluyor. Eüer bütçeniz varsa size şu şarj aletini kesinlikle öneririm. Ben de sizin telefonunuzu kullanıyorum ve bu şarj aletini kesinlikle tavsiye ederim:
Attığınız galiba 45W S24FE 25W destekliyor diye biliyorum bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Hocam fazla olsun eksik olmasın. Bu arada GAN yazısının bitişiğindeki giriş tek başına kullanılırsa 45w. Eğer iki girişi de kullanırsanız Gan girişi 25, diğer giriş de 20w veriyor. yani iki telefonu da aynı anda hızlı şarj edebiliyorsunuz. Hem minik bir şarj aleti hem de çok ısınmıyor. Güvenilir mir marka ve ürün. Bu fiyata rakibi olmadığı için binlerce satıyor.Attığınız galiba 45w s24fe 25w destekliyor diye biliyorum bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.
Tamam hocam elime para geçince alıcam teşekkür ederim.Hocam fazla olsun eksik olmasın. Bu arada GAN yazısının bitişiğindeki giriş tek başına kullanılırsa 45w. Eğer iki girişi de kullanırsanız Gan girişi 25, diğer giriş de 20w veriyor. yani iki telefonu da aynı anda hızlı şarj edebiliyorsunuz. Hem minik bir şarj aleti hem de çok ısınmıyor. Güvenilir mir marka ve ürün. Bu fiyata rakibi olmadığı için binlerce satıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.