S24 FE'den iPhone 14 Plus'a geçilir mi?

Neolin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 yıldır S24 FE cihaz kullanmaktayım. Bir tanıdığımda sıfır iPhone 14 Plus hediye etti. Tek korkum 60 Hz olması. Ama kamera konusunda muhtemelen memnun kalacağım bir cihaz olur diye düşünüyorum. Önceliğim kamera olacak çünkü. Ne yalan söyleyeyim Samsung'dan artık sıkıldım biraz. iPhone kullanmak istiyorum. Sizce bu cihazdan 14 Plus'a geçilir mi? Kullanan varsa tavsiye almak isterim.

İki cihazıda sat daha iyisini al bence. iPhone 14 serisinin rakibi S23 serisi zaten.

İki cihazıda sat daha iyisini al bence. iPhone 14 serisinin rakibi S23 serisi zaten.
Öğrenci olduğum için elimde biraz para da kalsın istiyorum 14 plus'ı kullanıp s24 fe'yi satarım diye düşünmüştüm. ikisini satınca da ya s25 ya da ip 15 alabiliyorum. 120 hz bir iphone'a yine geçemiyorum. Bu cihazın kamerası iyi mi beni tatmin edermi benim için o önemli. Genelde kapalı mekan yerlerde fotoğraf çekerim

O zaman geç gitsin hocam.

İçimi bir nebze olsa da rahatlattınız mantıklı olan bu gibi.
60 HZ'e alışılır bu arada. Onu da söyleyim. Ben mesela A72'den Flip 7 FE'ye geçtim devasa bir fark oldu ama siz zaten güzel bir telefondan başka bir güzel telefona geçeceksiniz. Çok farketmez.

60 HZ'e alışılır bu arada. Onu da söyleyim. Ben mesela A72'den Flip 7 FE'ye geçtim devasa bir fark oldu ama siz zaten güzel bir telefondan başka bir güzel telefona geçeceksiniz. Çok farketmez.
Umarım. Teşekkürler

S24'ten iPhone 15'e geçtim ilk zamanlar ekran kasıyor gibi hissediyordum düşük Hz'den dolayı fakat alışmak uzun sürmedi. 14 Plusa geçmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…